Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ale ogólnie spoko, dałem suba
Dzięki:D na razie nie planowałem ale jak będzie duże zainteresowanie podcastami to pomyślę też o Spotify
LSD found and called me.”
.-=
Planowane na całodzienny plener, styknie cały po kilku latach bez lizerów/psylo itp?
Niestety mam braki w serotoninie.. Odczekać? pozdrawiam serdecznie koledzy po fachu!!
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Mam dwa eventy i chętnie bym na obu potripowal
jak się ruchac to bez gaci i od razu głeboki skok
zwłaszcza kwas, który jest powolnie rozkręcającym długo działającym sajko będzie miał prawie zerową odpowiedź na redose
DMT czy 5-meo co innego, jak masz dostęp to mozesz spróbować
06 maja 2024TenTyp pisze: Taktyczne pytanie. Jak to wygląda z dorzucaniem papierów? W sensie jak wjedzie 200ug o 14 to jak o 18 dorzucę 200-400ug to przedłuży trip, czy tak jak dzień po dniu, szkoda papieru?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.