4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
17 marca 2024majstr pisze:
czy wy też macie tak że mefju działa na was dopiero po 3 cim lajnie pierwszy to zawsze fizyczna stymulacja i adrenalina.. poza tym nw czy to przez adhd ale wg mnie mefju jest o wiele mniej dopaminergiczny od np amfy czy metylofenidatu nie ma zbytnio motywacji do niczego nic nei staje się tak bardzo ekscytujące nie masz tego jakby uczucia jakbys mógł wszsytko ktore jest po dopamienrgikach
Ja w 2010 jak walilem to zawsze pierwsza krecha to ile wejdzie do noska, do zapchania, najbierw Ci od nosa wchodzi a za 1h jak bombka i faza nokaut 4h ;)
  • 11 / 2 / 0
witam, właśnie walnalem 1 raz mef
i wogole nie dziala nic nie czuje gały wyjebane ale jakiegokolwiek wystrzelenia brak, moze to przez adhd, inni walili ten sam temat i ich ostro porobilo
  • 14 / / 0
hej, chce sprobwac mefedronu bo slyszalem ze jest zajebistym euforykiem który mocno uzaleznia i dlatego tak ludzie go nie polecją z jednej strony, ale ja mam dosc silna wole i biore narko(grzyby,MDMA) weekednowo że tak powiem. Juz 3 tydzien bez narko, bo MDMA 3 tyg temu zarzucilem, a ja bardzo dbam o swoja serotninke dlatego nie chce zarzucac grzybow czy MDMA teraz. A więc pytanie czy polecacie mefedron jednorazowo ?
  • 248 / 84 / 0
Jednorazowo to marzenie ściętej głowy xD
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 314 / 39 / 0
Zostań przy MDMA jeżeli masz pewność, że czyste, tak jak wyżej kolega napisał pewnie na jednym razie się nie skończy.
  • 584 / 81 / 0
Jednorazowo xD Moj kumpel jak sprzedawal siuter to wzial troche mefedronu zeby porozdawac ludziom na sprobowanie, po tygodniu ludzie nie przyjezdzali po amfetamine tylko to krysztalkowe cos %-D
Jestem dość trudny.
  • 1 / / 0
ostastnio chcialem isc na trip po 3cmc ale nie moglem sie zrobic mialem pol roku przerwy niby splyw mialem normalny ale zadzialal tylko na 20m okolo pozniej zszedl calkowicie i nie moglem sie juz zrobic nie rozumiem za bardzo o co chodzi
  • 5 / 4 / 0
Jednorazowo też bym chciał tylko zajebać, ale to kurestwo jest takie że oczywiście na jednym razie się skończyło, najlepiej jakbyś został przy tym co próbowałeś bo bardzo łatwo się zakochać, nie bez powodu takie to popularne
  • 79 / 11 / 3
Hej, mam stwierdzone ADD, a jednak gdy biorę -dron to czuję te wszystkie efekty, jest tego jakaś przyczyna?
Nie dotykaj narkotyków, bo Cię kurwa zmiotą z planszy.

Masz jakąś sprawę? Pisz na oooizneb@hyperreal.email @tutanota.de bądź chat

Jabber: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka: / sober?: 01.05.2025
  • 3159 / 884 / 5
Tak. Ćpasz -dron i masz fazę.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.