Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 76 / 5 / 0
jak długo działa klon, bądź jakieś jego metabolity, bo miałem tak, że wziąłem 3mg(w tym 1mg dzień wcześniej przed snem) przed wizytą u kardiologa, bardzo słabo to działa przeciwlękowo, ciśnienie skurczowe miałem 160 podczas wizyty, ale przez następne 3 dni o dziwo miałem wyraźnie lepszy humor(czy klon może działać przeciwdepresyjnie?), brak problemów ze snem dopiero 3 dnia pod wieczór miałem znowu ogromny napad lękowy, i kolejne dni epizody depresyjne i znowu problemy ze snem
  • 1037 / 245 / 0
Klonazepam ma głównie działać przeciw drgawkowo na tłumienie lęków lepiej nada się Alprazolam.
Działanie klonazepamu zamyka się w czasie 24h okres pół trwania może wynieść 72h.
Twoja poprawa nastroju wynika pewnie z tego, że klonazepam ma powinowactwo do receptora serotoniny 5ht1_A, tym wywiera lekkie działanie przeciw depresyjne ale tylko w czasie działania, stosowany przewlekle bardzo mocno pogłębia depresję mocniej niż inne benzodiazepiny, lepiej zaprzestań stosowania go nawet w pojedynczych przypadkach to nie jest lek do brania sobie od tak przed wizytą u specjalisty.
  • 1718 / 274 / 0
Minęło około 10 dni od ostatniej dawki klona, nie ma żadnych problemów, nie myślałem że pójdzie tak łatwo. Nie wiem ile dokładnie to trwało, kilka miesięcy redukcji i po krzyku. Ale bardzo się na tym benzo zawiodłem, na minimalnej tolerce 2 mg praktycznie nie czułem, a 1 mg alpry jak najbardziej. Chyba raz tylko wziąłem rekreacyjnie coś koło 10 tabletek to nie powiem, film się urwał i mieszkanie trzeba było sprzątać potem. Ale ze 20 lat temu jak zaczynałem się bawić tymi rzeczami to marzyłem o klonie, najlepsze trip raporty czytałem o nim. Nie wiem z czego to wynika, może bagaż doświadczeń i alkohol są tego powodem, ale jednak inne benzo działają do dziś, nawet śmieszny oksazepam.
  • 226 / 12 / 0
Ale upalilem, , spiwkowalem i z wojną klonów polecialem tak, ze jak chodzę i musze np z wyra wstać to czuje sie jak z betonu, przejebane uczucie... Nir wiem czy to nie ten efekt rozluźnienia mięśni ale 3x 1mg krzyżyków, w odstępach, kilka piw i, ganda to pozamiataoo.. Gruby mix. Pozdroo

A tak wgle to benzo nie jadlem ponad 4 miechy, wiec możecie se wyobrazić jak zrobiło...

Ps
@london5
Zrobiłem jak sugerowałeś, j(pierwszy pod jezor jak za dawnych lat,) potem 3x 1 mg w odstępach czasowych z tym, że
.. w dziąsła.
Działa zajebiscie zadowalająco i szybko ale pytanie czy serio mocniej... Dzięki za sposób!
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 5880 / 1215 / 43
Hehe, też się cieszę.
Czyli jednak działa.
Eureka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 523 / 69 / 0
Tydzień brałem klony, nie schodząc z pizdy praktycznie. Dawki koło może 5mg dziennie. Będzie skręt?
  • 5880 / 1215 / 43
Nie powinno być.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 523 / 69 / 0
A jesli by byl, to jakby wygladal? Padaki bym nie dostal, nie?
  • 1665 / 419 / 2
Jeśli jej wrodzonej nie masz to raczej nie. Raczej - bo zawsze trzeba w psychiatrii brać korektę błędu chociaż 0.01% stay safe i z fartem
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1718 / 274 / 0
U mnie skręt po benzo to przede wszystkim ogromny lęk, odrealnienie, zawroty głowy, prądy w kończynach, chaos w głowie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.