Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1128 / 433 / 0
Ale ze co, przepraszam? To da się coś zostawić na później? Myślałem że trzeba zjeść choćby i miało się padaczki dostać.
  • 2535 / 592 / 0
Trzeba.
91d014a681d6426e.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 3 / 0
Nie chowam bo mieszkam sam. Przechowuje w fiolkach, dilerkach i folii amelinowej.
Klasyka...

Gdybym musiał przed starymi kitrać... to w rzeczach starego by jak coś to na niego było.
  • 625 / 102 / 0
Zależy co. Fetę w zamrażarce zazwyczaj, a zioło, kwasy czy piguły to po prostu mam w specjalnym miejscu w mieszkaniu. Nie muszę za bardzo tego kitrać bo w mieszkaniu mieszkam tylko ja i mój chłopak
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 9 / / 0
Uwielbiałam chować temat na fazie..... Parapet wkladałam do środka
  • 1202 / 303 / 12
Odradzam chować nieopalonych lufek po zielsku w ramach okien na klatkach schodowych.

Mój pazerny znajomy kiedyś znalazł taką fifkę z piękną kroplą w środku no i trochę się zmarszczył jak się okazało, że była po alfie %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 11 / 0
jak są w proszku/tabsach to w puszce po suplach chowam xd aktualnie jestem tylko na pregabie ale to jest bardzo duży komfort ze nie muszę nikomu tłumaczyć co biorę i ile, każdy myśli ze to kofeina xDDD
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Ja trzymam w skrytce na pieniądze taka niebieska skrzynka pod klucz ta taka co złomiarze trzymają gotowkę. Klucze przy dupie i nie mam problemu z rodziną myszkującą wokół skrytki.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 3 / 0
Mam skrzynkę która se sama zrobiłam i ozdobiłam
  • 36 / 13 / 0
Najlepsza skrytka dla laski to podpaski. Serio. Nadrywasz to foliowe opakowanie, wkładasz co tam chcesz do środka. Jak wychodzisz wkładasz podpaske do torebki i luz, nawet jak ci ktoś do torebki zajrzy. Płyn do czyszczenia felg oczywiście tam gdzie jego miejsce, z detergentami. A jak mieszkałam ze starymi to w skrzynce z farbkami w słoiku opisanym jako werniks.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.

Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej

Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.