Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1199 / 456 / 0
Ale ze co, przepraszam? To da się coś zostawić na później? Myślałem że trzeba zjeść choćby i miało się padaczki dostać.
  • 2535 / 593 / 0
Trzeba.
91d014a681d6426e.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 3 / 0
Nie chowam bo mieszkam sam. Przechowuje w fiolkach, dilerkach i folii amelinowej.
Klasyka...

Gdybym musiał przed starymi kitrać... to w rzeczach starego by jak coś to na niego było.
  • 628 / 102 / 0
Zależy co. Fetę w zamrażarce zazwyczaj, a zioło, kwasy czy piguły to po prostu mam w specjalnym miejscu w mieszkaniu. Nie muszę za bardzo tego kitrać bo w mieszkaniu mieszkam tylko ja i mój chłopak
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 9 / / 0
Uwielbiałam chować temat na fazie..... Parapet wkladałam do środka
  • 1214 / 307 / 12
Odradzam chować nieopalonych lufek po zielsku w ramach okien na klatkach schodowych.

Mój pazerny znajomy kiedyś znalazł taką fifkę z piękną kroplą w środku no i trochę się zmarszczył jak się okazało, że była po alfie %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 81 / 11 / 0
jak są w proszku/tabsach to w puszce po suplach chowam xd aktualnie jestem tylko na pregabie ale to jest bardzo duży komfort ze nie muszę nikomu tłumaczyć co biorę i ile, każdy myśli ze to kofeina xDDD
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Ja trzymam w skrytce na pieniądze taka niebieska skrzynka pod klucz ta taka co złomiarze trzymają gotowkę. Klucze przy dupie i nie mam problemu z rodziną myszkującą wokół skrytki.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 3 / 0
Mam skrzynkę która se sama zrobiłam i ozdobiłam
  • 36 / 13 / 0
Najlepsza skrytka dla laski to podpaski. Serio. Nadrywasz to foliowe opakowanie, wkładasz co tam chcesz do środka. Jak wychodzisz wkładasz podpaske do torebki i luz, nawet jak ci ktoś do torebki zajrzy. Płyn do czyszczenia felg oczywiście tam gdzie jego miejsce, z detergentami. A jak mieszkałam ze starymi to w skrzynce z farbkami w słoiku opisanym jako werniks.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Warszawa: celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających

Na warszawskim lotnisku Chopina celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających. Ukryta była w dwóch walizkach 21-letniej kobiety.

Medyczna marihuana przynosi „znaczną poprawę” w objawach raka, wynika z nowego badania

Nowe badanie przeprowadzone w Minnesocie dostarcza mocnych dowodów na skuteczność medycznej marihuany w łagodzeniu objawów raka. Większość pacjentów stosujących konopie zgłasza poprawę w zakresie bólu, bezsenności, stresu i problemów trawiennych. Jednak badanie zwraca również uwagę na problem wysokich kosztów terapii, które mogą stanowić barierę dla mniej zamożnych pacjentów. Brak refundacji medycznej marihuany sprawia, że wielu chorych zmuszonych jest do ograniczania lub przerywania terapii, mimo jej skuteczności.

HMP Podpisanie umowy dotyczącej rozpoczęcia upraw marihuany medycznej w Polsce

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 30/2024 z dnia 30/10/2024, Zarząd Hemp&Health S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym podpisał umowę z nadzorowanym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Instytutem badawczym, który zgodnie z Ustawą z dnia 29 lipca 2005 roku o zapobieganiu narkomanii, ma prawo do prowadzenia w Polsce upraw marihuany medycznej i jest uprawniony do uzyskania zezwolenia na prowadzenie upraw medycznej marihuany w Polsce.