Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
13 marca 2024Michaueqq pisze:
@sclero2014 no nie do konca napisales. Tymbardziej z wchłanianiem czy oxy i here DONOSOWO też powstrzymuje.
Napisałem co i jak . Pecfent po podaniu do nosa przez zawarty w swoim skladzie jakis środek tworzy coś w rodzaju błony i następna dawka PecFentu nie przejdzie przez 3-4 godziny przez dana blone śluzową, nie wiem jak ma sie sytuacja do innych substancji podanawnych donoso ( czy sniff czy aerozol ? Określ się sniff nie powinien byc blokowany )
  • 81 / 12 / 0
13 marca 2024Michaueqq pisze:
@Zi00 taki że plastry w mordzie mnie tylko i wyłącznie usypiaja, tylko czasem jest cos wiecej.

Jaką ekstrakcje polecasz do tych actavisów zeby potem przyjąć podpoliczkowo/podjezykowo?
Czytając wątek najprostsza jest ekstrakcja metanolem i ma podobno powyżej 95% skuteczności. Dodatkowo nie wypłukuje kleju z matrycy. Polecam wątek o ekstrakcji.
  • 1 / / 0
Jak dawkowac fentanyl al pod jezyk ? Wziolem kawalek nie wiem czy dobrze help😅😅😅
  • 470 / 43 / 0
Wie ktoś czy fentanyl jest wykrywany w prostym multiteście z apteki?
  • 651 / 63 / 0
Nie
  • 651 / 63 / 0
07 lutego 2024sclero2014 pisze:
06 lutego 2024Elkov21 pisze:
W jaki sposób wy w ogóle palicie te plastry? Odrywacie matryce i kładziecie na folii i podgrzewacie? :o tak przynajmniej gdzieś przeczytałem..
Co do palenia fenta z plastrów to slyszalem 2 wersje ze wycina sie kawalek i albo odkleja i kladzie na folie i podgrzewa. ? Albo nie teraz nie pamiętam bo ktoś mi to mówił podobo wjazd jest odrazu jakby i.v szedł
Ja pale z lufy durogesic odklejam kawałek do lufy i podgrzewam idzie się ujebać ale wtedy palisz ile jest czyli wszystko i te Duro średnio się do tego nadają najlepsze były fanta mx do palenia miału taka gumowa matrycę i to miało wejście już po 1 buchu ale ich już nie robią actavis wogole nie dla się palic
  • 2814 / 367 / 0
@oxy77 fentamx byly najlepsze chociażby dlatego ze setki 100mcg mialy 23.2mg fenta .. gdzie actavis czy duro maja po 16.5 actavis / 16.8 duro .. Także jakby nie patrzeć 1/3 plastra
  • 12 / / 0
Takie szybkie pytanie: od 3 dni drapie się jak pojebany, obie ręce mam podrapane do krwi co nigdy się u mnie nie zdarzało (wcześniej dało się wytrzymać ale teraz nie ma chuja), czy hydroksyzyna pomoże na swędzenie?
pytasz się dlaczego biorę?
Poprostu boję się świata na trzeźwo
  • 567 / 53 / 0
Czesc dorwalem dwa plastry, activ cos tam i m cos tam, ile czasu po buprze nos moge brac sie za niskie - ~10/20uq fenta w dziub?
Predzej martwy niz slaby
  • 2814 / 367 / 0
@trotyl20 Cześć coś tam możesz coś tam jak nauczysz sie poprawie pisać. Napisz jaka dawka plastra jaka tolerka itp
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.