Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Hejo, w ciągu fenta mam niebieską plamkę na wardze, nie jest duża ale się tym martwię. Od czego może to być? Z góry dziękuję za informację
pytasz się dlaczego biorę?
Poprostu boję się świata na trzeźwo
  • 79 / 12 / 0
Skąd pomysł, że plamka ma związek z fentanylem? Zapoznaj się z "naczyniakiem wiśniowym" i proponuję kontakt z dermatologiem ;) On powinien trafnie dokonać diagnozy.
  • 29 / 1 / 0
Mam pecfent 100ug, czy zadziała fajnie rekreacyjnie jak do nosa dam najzwyczajniej. Nie mam tolerki na opio raczej. Kilka razy brałem tramadol

Scalono ~ Atro

A i ile 2 psiki 1 psik
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2807 / 364 / 0
@Kebus pecfent jest o tyle huj*owy że robi w nosie coś w rodzaju blony ? Czyli jak psikniesz w 1 nozdrze i w 2 . I bedziesz chcial dołożyć po chwili to ta dokladka nic nie da .. i musisz czekać minimum 4 godziny .. dlatego instanyl pod tym względem i innymi jest najlepszy jesli chodzi o fenta w postaci psikacza do nosa
  • 5 / / 0
Wie ktoś czy z plastrów da sie zrobić psikacz do nosa typu pecfent/instanyl? Jeśli tak to docenie serdecznie mini poradnik :D

@sclero2014 rozumiem ze jak pecfenta sie w jedna dziure jebnie to tylko na tej jest ta błona która uniemożliwia wchłanianie a druga do dyspozycji jest tak? I czy jak dam dwie naraz dawki to sie wchloną dwie czy jedna (mysle ze dwie ale idk) i tak samo z 3/4 dawkami itd...
I czy tylko fent sie nie bedzie wchłaniał czy oxy lub hera też?
Ostatnio zmieniony 12 marca 2024 przez Michaueqq, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2807 / 364 / 0
@Michaueqq napisałem Ci dokładnie w poście wyżej. Potrafisz czytać ze zrozumieniem ?
  • 5 / / 0
@sclero2014 no nie do konca napisales. Tymbardziej z wchłanianiem czy oxy i here DONOSOWO też powstrzymuje.
  • 5 / / 0
Wie ktoś czy vellofent 267mcg można wciągać? Jeśli tak to wystarczy pokruszyć czy jakies kombinacje alpejskie trzeba wykonywać? W ekstrakcjach itd jestem nowicjuszem tzn: żadnej nigdy nie robiłem tylko czytałem dużo na forum tutaj ale sporej części nierozumiem.

PS. Dodam że actavisy setki podpoliczkowo/podjęzykowo oprócz senności nie dają innych efektów albo czasami słabe albo bardzo słabe ale zwykle praktycznie nic, więc vellofent tą droga podania też nic nie zdziała czy może jednak?
Ostatnio zmieniony 13 marca 2024 przez Michaueqq, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 79 / 12 / 0
@Michaueqq nie próbowałem ale skoro Vellofent to tabletki podjęzykowe więc powinny działać przy podaniu donosowym. Jaki jest sens wciągać skoro dobrze się wchłaniają przez śluzówki w jamie ustnej?

Plasty actavisy podane doustnie dobrze działają chociaż jest duża strata materiału bez ekstrakcji.
  • 5 / / 0
@Zi00 taki że plastry w mordzie mnie tylko i wyłącznie usypiaja, tylko czasem jest cos wiecej.

Jaką ekstrakcje polecasz do tych actavisów zeby potem przyjąć podpoliczkowo/podjezykowo?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.