Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2812 / 365 / 0
@Michaueqq znowu zapytam czy przeczytales mojego posta !! Ku*rwa napisalem tam dokładnie zanim wezniesz plastra do japy myjesz dokładnie jame ustną ! Później chwile zujesz gume do żucia i po chwili wkladasz kawalki plastra do japy ( pod jezyk i policzki jak wolisz ) . Ogólnie jak już zrobisz BHP czyli ( umycie jamy ustnej żucie gumy i masz włożyc plaster do japy to radze nic nie pić i nie jeść. Dlatego przed BHP jesz i pijesz co tam chcesz i wredy myjesz jame i zujesz gume i dopiero fent do ryja . Choc ja zauważyłem ze jak mialem juz gotową jape do fenta to zjadlem jajko sadzone ( tłuszcze) i mimo ze jednak jama ustna nie byla czysta to czułem fenta co bylo dla mnie dziwne .. kolejna sytuacja jesli masz fenta w japie i zachce ci sie pić to lepiej wyjmij fenta z japy napij sie czy co tam chcesz i ponownie bhb czyli mycie jamy ustnej guma bo jak jama ustna ujebana to fent gorzej sie wchlania bynajmniej na wyzszej tolerce . A zypytaj jeszcze raz o coś co napisalem w tym poście albo poprzednim to będę miał w du*pie twoje lenistwo ze nie chce ci sie czytac gdzie masz jak na tacy i zadajesz glupie pytania .sorry
  • 2 / 1 / 0
Po pierwszy Ćwiartka plastra 100mq tj:0,25 i bez pierdolenia pod język i ciamciaj ile wlezie poczujesz za 3-5 minut jak za ostro to wyciągasz przed pawiem . To wszystko nic nie trzeba robić tylko żreć do upadłego a jak upadniesz to kurwa trzeba się podnieść i to jest dopiero dramat. Oddziaływanie fenty na zdrowy organizm jest takie że rzeczy których nienawidzisz robić na fencie wydają się być całkiem przyjemnie tylko jak się kończy sok na plastyku to jednak praca nie jest taka zajebista jak mi się na fancie wydawało i kiedyś potrafiłem cieszyć się z naprawdę wielu wspaniałych rzeczy tak ten syf z apteki mi to wszystko zabrał . Morał zastanów się 3-5 razy zanim zaczniesz bo skończyć jest wiele trudniej . Zjazd podobny do helu myślę że trochę szybciej jest za 1 ciągiem obecnie walczę w 13-15 ciągu tylko z 4-5 tygodniowego ciągu zrobiły się najpierw 1-3 miesięczne teraz mamy już roczne. Ostatni ciąg trwa od 2020 z małymi przerwami na crack I methamphetamina po 2-3 dni i znów to samo a jak brak to halupa na złotko i palonko brauna aż fecia tolerka pozwala na sen . Fajnie bylo ale się dawno temu skończyło a teraz jak kończy się coś to musi się coś zaczynać bo jak brak to lipa nie do ogarnięcia wszystko boli z dnia na dzień jest gorzej zamiast lepiej odechciewa się żyć tak zajebiscie fanta rozjebala mój organizm. Nie namawiam do złego wyboru ja źle wybrałem dlatego przestrzegam od tego gówna.!!!
  • 3455 / 557 / 2
fent imo to kures*wo w czystej postaci.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 55 / 0
W jaki sposób wy w ogóle palicie te plastry? Odrywacie matryce i kładziecie na folii i podgrzewacie? :o tak przynajmniej gdzieś przeczytałem..
  • 3 / / 0
Widziałem w aptece fenta w spray do nosa w temacie oxycodon jest temat o stworzeniu takiego psikacza że zwykłych tabletach czy przy plastrach jest taka opcja ktoś robił i chciałby opisać albo ktoś z większą wiedzą chciałby przetestować i opisać?
  • 2812 / 365 / 0
06 lutego 2024Mefistofeles1945 pisze:
fent imo to kures*wo w czystej postaci.
Potwierdzam . Najgorsze jest to ze tolerka rośnie w takim tempie ze nie obejrzysz sie .. pamietam 1 raz gdy wziąłem pod język ( nawet nie myłem zębów itp jakoś po jedzeniu ) i jak bardzo zle sie czulem silny ból itp tak po 20 ? Minutach takie wystrzelenie ze ubralem sie i lazilem po mieście.. później ponowne próby dluzsze i wymioty przez pare dni . .a później juz zeby poczuć musialem myć zeby jame ustna by wgl poczuć.. a że chęć poczucia znów tego jest tak silna dlatego ta ku*rw fentanyl tak kurewsko uzależnia ..
  • 2812 / 365 / 0
07 lutego 2024Puket pisze:
Widziałem w aptece fenta w spray do nosa w temacie oxycodon jest temat o stworzeniu takiego psikacza że zwykłych tabletach czy przy plastrach jest taka opcja ktoś robił i chciałby opisać albo ktoś z większą wiedzą chciałby przetestować i opisać?
Tak jest w aptece fent w sprayu do nosa . Sa 2 rodzaje .. jeden mozesz bezpośrednio walić iv ;) drugi juz nie . Instanyl jest duzo lepszy ale ciężko go dorwać jako jedyny opioid jest tylko na ryczalt jeśli masz zlosilwy nowotwór. Miałem instanyl ale nie lądowałem iv ( wtedy nie bylem tego świadomy moze i lepiej dla mnie )
  • 2812 / 365 / 0
06 lutego 2024Elkov21 pisze:
W jaki sposób wy w ogóle palicie te plastry? Odrywacie matryce i kładziecie na folii i podgrzewacie? :o tak przynajmniej gdzieś przeczytałem..
Co do palenia fenta z plastrów to slyszalem 2 wersje ze wycina sie kawalek i albo odkleja i kladzie na folie i podgrzewa. ? Albo nie teraz nie pamiętam bo ktoś mi to mówił podobo wjazd jest odrazu jakby i.v szedł
  • 80 / 12 / 0
07 lutego 2024Puket pisze:
Miałem kiedyś taki pomysł żeby po ekstrakcji plastra metodą z dichlorometanem zrobić psikacz donosowy. Mam wątpliwości co do trwałości płynu oraz czy nie będzie szczypać w nos kwaśny odczyn. Jakieś rady co dodac do roztworu?
  • 2 / / 0
Pytanko, bo nie napotkałem się na zestawienie doznań po zażyciu fenta iv z innym mocnym opio. Można porównać wejście fenta jakkolwiek do roboty jaką wykona Majka iv ? Czy jest to bardziej 'czasowe' i stopniowe wejście jak przykładowo przy oxach ?? Browna prosiłbym nie zestawiać bo nie próbowałem więc nie będę miał odniesienia ale wszystko inne jak najbardziej. Na dniach będę testował ale chciałbym wiedzieć co mnie czeka :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.