Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1078 / 318 / 5
nie no, diazepam jest paskudny do iv, apteczny clon iv jest za to znakomity.
A jak połykasz to zapewniam, że nie wchodzi szybciej, jak już masz pokruszone to pod polik lub pod język i zapewniam, że wejdzie szybko.
Zresztą kurwa, to tworzy ten klimat i atmosferę, mięta pod językiem. Połykanie to bezczeszczenie.
(żartuję sobie trochę, każdy może sobie administrować jak lubi, nie ma tu żadnego problemu. niemniej połykanie opóźnia wejście)
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2302 / 399 / 0
U mnie top benzodiazepin to:
- Jeżeli chodzi o krótko działające to alprazolam.
- jeżeli chodzi o długo działające to Bromazepam.

I tyle, reszta sporadycznie, choć mam w apteczce, to jakoś ta faza mnie nie ciągnie.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / 32 / 0
Dobra, dolewam kolejną dawkę norflurazepamu.
Mam pęcherz opóźniony, bo nie lubię się budzić po czterech godzinach.
Ale, zanim się załaduje, to wydoje prawie całe piwko. I chuj, pewnie wstanę za 4,5 godzin, pojebane.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 32 / 0
Codzienna rutyna, ta mikstura norflurazepam dwa giety rozpuszczone w 100ml glikolu, schodzi mi powolnie, minęło ze 45dni.
Aż wyjebało korek, tak sprężona substancja w zbiorniku. Nie przejem tego.....
Mam za dużo gramów, a nie będę rozdawać, bo się pouzalezniają głupie osiedlowe cpunki i będą mnie molestować o więcej.
MAM ZAPAS NA DWA LATA
Niedobrze to wróży, NIEDOBRZE
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 938 / 506 / 0
Ja kiedyś miałem 60 paczek clonazepamu.
Myślałem też, że mam zapas na dwa lata, a wycpalem to w cztery miesiące.
Uwaga! Użytkownik tosieniedzieje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / 32 / 0
Mi się wyczerpuje efekt euforyczny po zjedzeniu dwóch paczek ciągiem.
Potem już nie zaskakują.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 120 / 32 / 0
Zalewam umysł tym norflurazepamem, trochę przymula, jestem w ciągu od ponad 65dni, LOL.
Teraz dorzucam clonazolam, mocniej euforyczny. Dopóki zarabiam, robię zapasy w chuj dragów na cięższe czasy.
JESTEM POGMATWANA

Żaden analityk psychiatryczny, nie uzmysłowi mi, że to skrajnie niebezpiecznie.
Kurwa, jebane benzo.
Najbardziej uzależniające zaraz po alkoholu i opłatach.

Umrę chyba z natarczywego brania.
Ale, się nie przejmuje.
Śmierć to brama do wyższych bram.
Tak se tłumaczę, a realia są bardziej przytłaczające.
Umierasz i znikasz razem ze swoją świadomością, nie pamiętasz tego co przeżyłeś.
Ale póki co nie umieram, chyba że chodzi o receptory one są przetarte jak wycieraczka przed wejściem do chaty.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 938 / 506 / 0
U mnie zejście z clona spowodowało mocna roczna depresję i stany lękowe,dobrze że mam już to za sobą i teraz kontroluje sytuację i co dwa tyg zarzucam
Uwaga! Użytkownik tosieniedzieje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / 32 / 0
To cienka pizda z Ciebie, ja zjadłam 50kulek ciągiem i obyło się bez płaczu.
Teraz.mam więcej kulek, ale potencjał euforyczny się wyczerpał clonazolamu.
Musiałabym zrobić z pół roku przerwy.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 227 / 77 / 0
Japierdolę, ale zdycham dzisiaj, wczoraj mnie wyjebali z roboty, dobrze że nie wróciłem do Holandii bo teraz chujnie bym miał...
Zdycham bo po dowiedzeniu się o utracie roboty puściły mi nerwy i oczywiście jak to w takiej sytuacji gdy puszczają hamulce, musiałem od reagować i w ruch poszła wóda i browary, 3cmc i feta.
Zwał + kac + wkurwienie z powodu utraty roboty to takie połączenie że aż kurwa chuj wie co ze sobą zrobić, narazie zrobiłem to że kupiłem sobie 4 dębowe mocne i pokmie co ze sobą zrobić...
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.