Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Z tym lekiem jest kilka drug podania:
pod język
do nosa
Iv
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Pozdrawiam
Jestem na ciągu oksykodonowym od +- pół roku. Wcześniejsze ciągki kończyły się dwutygodniowym koszmarnym skrętem i przez to nabyłem się strachu przed detoxem. Dawki które teraz przyjmuję wahają się od 400mg-720mg oksykodonu na dobę.
Mam możliwość załatwienia buprenorfiny tylko nie mam pojęcia jak do tego podejść. Jakie dawki co ile aby jak najbardziej zminimalizować skręt. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
05 marca 2024kujwdubie pisze: co mowic prywatnemu interniscie? czy moge klamac zebylem na odwyku jak nie bylem na zadnym? potrzebuje bupry bo mam ogromna tolerke
scalono - WRB
10 marca 2024matistrzelmi pisze: Cześć. Miałem ostatnio dosyć upojny ciąg na opio z 3 szczebla. Ostatnie 4/5 dni to srogie dogorywanie na sucho - poza klonami, które wziąłem podczas 1 i 2 dnia skręta, a ostatnie dwa dni mam nieprzespane… Chciałbym podjąć próbę, żeby z tym zerwać i do pomocy mam 6 tbl Bunorfinu 8mg. Zażyłem już ok. 15/20mg i.v. z Transtecu i chciałbym, żeby ze strzałami na tym się skończylo. Do rzeczy: czy mógłby mi ktoś doradzić jak za pomocą tych 6tbl mógłbym zredukować do zera za pomocą jakieś rozpiski na dni?
Pozdrawiam
Napiszę ci.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.