Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Z tym lekiem jest kilka drug podania:
pod język
do nosa
Iv
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Pozdrawiam
Jestem na ciągu oksykodonowym od +- pół roku. Wcześniejsze ciągki kończyły się dwutygodniowym koszmarnym skrętem i przez to nabyłem się strachu przed detoxem. Dawki które teraz przyjmuję wahają się od 400mg-720mg oksykodonu na dobę.
Mam możliwość załatwienia buprenorfiny tylko nie mam pojęcia jak do tego podejść. Jakie dawki co ile aby jak najbardziej zminimalizować skręt. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
05 marca 2024kujwdubie pisze: co mowic prywatnemu interniscie? czy moge klamac zebylem na odwyku jak nie bylem na zadnym? potrzebuje bupry bo mam ogromna tolerke
scalono - WRB
10 marca 2024matistrzelmi pisze: Cześć. Miałem ostatnio dosyć upojny ciąg na opio z 3 szczebla. Ostatnie 4/5 dni to srogie dogorywanie na sucho - poza klonami, które wziąłem podczas 1 i 2 dnia skręta, a ostatnie dwa dni mam nieprzespane… Chciałbym podjąć próbę, żeby z tym zerwać i do pomocy mam 6 tbl Bunorfinu 8mg. Zażyłem już ok. 15/20mg i.v. z Transtecu i chciałbym, żeby ze strzałami na tym się skończylo. Do rzeczy: czy mógłby mi ktoś doradzić jak za pomocą tych 6tbl mógłbym zredukować do zera za pomocą jakieś rozpiski na dni?
Pozdrawiam
Napiszę ci.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.