Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 211 / 4 / 0
Ja od 8 lat może lepiej jadę na dawcę 7.5 już aktualnie lorazepamu. Bo małej przerwie. Maksymalne dawki przyjmowałem ok roku 2013-14 był to klon i tak sięgałem dawek blistrow 2mg nie pamietam ile miał blistrze w PL. Tutaj Mam Rivotril 100 sztuk 2mg. Ale póki nie dojdę do dawki 10mg lorazepamu nie ruszam klona. Myśle nad xanax ten ze spowolnionym uwalnianiem. Ale nie wiem czy zapanuje nad tym, bo znowu nadchodzą czarne chmury i lorek wyrywa się spod kontroli, mimo iż przez rok. Zwiększyłem dawkę do 7.5 mg, ale to fakt, ze miałem detox dwa tygodnie. Wyszedłem. I wróciłem do opio i lorka. Myśle, ze tak już zostanie.. dopóki.. bez benzo nie wstaje z łóżka, potrafię olać wszystko, łącznie z praca, która mam naprawdę dobrze płatna i przyjemną. Ogólnie długa historia. Nie wiem ile jeszcze pociągnę. Ale jak odkorkuje klony, to skończy pociąg jechać i stanie.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3491 / 573 / 1
@ jerzus jeśli chcesz przejść na alprazolam SR to jest to dobry pomysł żeby nie poszybowała tolerancja bo na zwykłych niestety bardzo łatwo dojść do codziennego zażywania a wtedy dopiero od dwóch mg zaczyna się eksploracja...

Ja jak mam opakowanie alprazolamu to zazwyczaj zaczynam od dawek pół miligrama a kończę pudełko na dwóch\ trzech
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 577 / 79 / 0
odnosnie tolerancji na benzo to u mnie chyba wystepuje wrodzona albo jakas dziwna bo
alprazolam to od 3mg
klony 2ki to mnie nie tykaja a znowu 5mg diazepamu czuje dosyc fajnie,
Bromazepam 6-12mg, lorazepam 5+mg
Medazepam 50mg+, tetrazepam 10mg+
a benzo to w sumie jak zjem paczke jednego z wymienionych w miesiacu to juz duzo, chociaz moze za duzo oczekuje od niektorych lekow %-D
Jestem dość trudny.
  • 153 / 15 / 0
Bez tolerancji to:
klonazepam działa od 6mg
diazepam (relanium) mimimalne albo wcale nie czuć działania po 25mg a już tym bardziej po 4 piwach ~7% i wrzuceniu 35mg
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3491 / 573 / 1
28 czerwca 2021furyofpatientman pisze:
odnosnie tolerancji na benzo to tetrazepam 10mg+
Tej Nie popierdoliło ci się tetrazepam jest od 8 lat wycofany z obrotu W Polsce unii europejskiej. Miałem okazję go próbować ale wtedy jeszcze byłem młody i niezjedzony przez aptekę pamiętam jak kręciłem łyżeczką w kubku od kawy a ta śmiesznie wysyłała mi się sama z ręki to znaczy łyżeczka.
Ale żeby nie robic offtopu: pamiętam że alprazolam dostałem w zestawie od swojej lekarki już dość dawno temu z lekami anty-d nie mogłem wyczaić jak to ma działać i na czym polega jego sława. W dawce 0.5 mg albo nie działał albo naprawdę nic nie czułem a 0,75 pozwalało mi przeklimać przystanek tramwaju na szybie. Granica była cienka a praktyczne jego zastosowanie ograniczało się do zjazdów po bk. W zasadzie do tej pory niewiele się zmieniło tylko że aby się zahukac na noc po kocie muszę wziąć 2 często 3 mg a jeśli miałbym to zrobić w 2 dni pod rząd bo jestem w ciągu na kocie to kolejnego wieczoru niestety dokładam połówkę lub jedynkę pod język i opakowanie się kończy bez sensu.
Dlatego polecam jeżowi SR jeśli chce go spróbować.
Swoją drogą dziwnie by to teraz wyglądała jakbym po 10 latach chodzenia do swojej lekarki powiedział jej wymień co odkryłem jak działa ten alpragen muszę przywqlic 4x większą dawkę %-D w zasadzie to tak alpragen tylko na zejście po z stimie. Aha no i jeszcze żeby wywołać paraliż przysenny bo bez niego mi się nie udaje nigdy
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 355 / 97 / 0
Żeby poczuć magię klonazepamu, myślę że okolice 20-25 mg dałyby radę.
  • 3210 / 544 / 0
Nie, wystarczy 2mg donosowo żeby spływu działał cuda. Wyżej to tolerka która o dziwo zwiększa aktywizacje i głupoty. Stąd Twoje wnioski.
Mój rekord nie jedzone razem ale wąchajcie spaliny to 150mg alpry, 720mg bromka, 400 mg diazepamu 60 mg klona. Tolerki się dorobiłem w 3 lata potem szału ani blackoutu nie było. Nie ma się czym chwalić. Z uzależnienia zszedłem ale korci czasem zjeść pake alpry z koda dla tej chwili szczęścia. Jeszcze na zjazd po 3cmc. Narkomania to straszna choroba albo sposób na brak szczęścia w życiu, jakiś strach przed nim czy coś. Nie wiem czy wyjdę na ludzi, byłem na detoksach terapiach nie ma pomocy, związki porzucalem bo przeraża mnie odpowiedzialność.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 88 / 7 / 0
Udało mi się zejść z ponad 20mg alpry na dziewicze wręcz 1-2mg, ale trwało to ponad rok i pomimo zresetowania tolerki część skutków ubocznych nadużywania alpry zostala. Nie bierzcie dużych dawek bo was kurwa zmiecie z planszy %-D
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.