Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
elo
mam brata 15 lat , rocznikowo 16
ostatnio jednemu ziomkowi wysyłał niecałego grama paczkomatem
nr tel. na słupa, mail tak samo
, niestety paczkę złapali , na monitoringu jest jego twarz, co może mu za to groźić
ma kuratora rodzinnego (nie z jego winy) oraz jeden wyrok w zawiaszach (nie pamiętam na ile) za oszustwo internetowe na chyba 300zł, jaką taktyke może wybrać, aby nie ponieść konsekwencji.
  • 3571 / 581 / 1
Powiedzieć że nie wiedział co jest w paczce która nadawał?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1317 / 334 / 12
Albo, że to nie on na tym zdjęciu :ojeju:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
20 lutego 2024Retrowirus pisze:
Powiedzieć że nie wiedział co jest w paczce która nadawał?
a co ma wymyśleć , skąd miał tą paczke

ja w sumie pomyślałem że zrobić taki myk że jakiś typ go zaczepił , powiedział że ma chorą nogę i poprosił żeby mu paczke nadał i że za to 50zł dostał , dobra obrona ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.