mam brata 15 lat , rocznikowo 16
ostatnio jednemu ziomkowi wysyłał niecałego grama paczkomatem
nr tel. na słupa, mail tak samo
, niestety paczkę złapali , na monitoringu jest jego twarz, co może mu za to groźić
ma kuratora rodzinnego (nie z jego winy) oraz jeden wyrok w zawiaszach (nie pamiętam na ile) za oszustwo internetowe na chyba 300zł, jaką taktyke może wybrać, aby nie ponieść konsekwencji.
"Rutyna to rzecz zgubna "
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
20 lutego 2024Retrowirus pisze: Powiedzieć że nie wiedział co jest w paczce która nadawał?
ja w sumie pomyślałem że zrobić taki myk że jakiś typ go zaczepił , powiedział że ma chorą nogę i poprosił żeby mu paczke nadał i że za to 50zł dostał , dobra obrona ?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.