Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
- Krajó wka
- fu ter
- wła dek
- an eta
- ba ba
- łupież szatana
I wiele innych nazewnictw jest używanych do określenia fet ki, w zależności od regionów (wojewodztw)
My mówiliśmy na to łupa z kolei
Scalono — CAF
@WujekMorda
Wiesz co , dostawcy z mojego miasta gonią mnóstwo takich specyfików Pod nazwami starych szanowanych narkołyków, gdy podważysz produkt to w chuju mają bo dla nich każdy kr yształ to mef ka czy śnieżne błyszczące klopsy to koko jambo.
A jak słyszę kogoś że jego to wł adek nie klepie ma tolerke i wogole to milczę, pokolenie nie koniecznie młodsze ale później zaczynające przygodę z takimi rzeczami nie doświadczy tych sporych dobrodziejstw, uciech , zmian percepcji i nastroju wplatanych w błogość na ha ju.
Myślę że tamten dawny JA gdy dostałby takie futro to bym zapewne wyrzucił z tekstem co to za gówno, obecnie ludzie się zachwycają podobnymi specyfikami i ćpieją takie efedryny z nastawieniem że to futer i koniec. Jakbym zaczął od dzisiaj przygodę z dragami to bym się prędzej porzygał niż zakochał.
19 lutego 2024Wildboar29 pisze:
@WujekMorda
Wiesz co , dostawcy z mojego miasta gonią mnóstwo takich specyfików Pod nazwami starych szanowanych narkołyków, gdy podważysz produkt to w chuju mają bo dla nich każdy kryształ to mefka czy śnieżne błyszczące klopsy to koko jambo.
A jak słyszę kogoś że jego to władek nie klepie ma tolerke i wogole to milczę, pokolenie nie koniecznie młodsze ale później zaczynające przygodę z takimi rzeczami nie doświadczy tych sporych dobrodziejstw, uciech , zmian percepcji i nastroju wplatanych w błogość na haju.
Myślę że tamten dawny JA gdy dostałby takie futro to bym zapewne wyrzucił z tekstem co to za gówno, obecnie ludzie się zachwycają podobnymi specyfikami i ćpieją takie efedryny z nastawieniem że to futer i koniec. Jakbym zaczął od dzisiaj przygodę z dragami to bym się prędzej porzygał niż zakochał.
Powiem tak. Jak masz dobre dojścia to se ogarniesz dobre i wystrzeliwujące pod sufit Fufu. Co do Beta/Ketonów są zajebiste na swój sposób ale zamiast płacić osiedlowym cwaniakom którzy gonią to wszystko po nazwą kodową "kryształ" i nigdy nie wiesz co dostajesz lepiej jest sobie po prostu odpalić sklep Rc z zagraniczną domeną, sypnąć bitcoinem i sobie po prostu zamówić z 5tke mefedronu, 3mmc czy tam 3cmc. Wtedy przynajmniej dostajemy więcej za mniej a i mamy pewność że towar jest legitny. Pozdro
19 lutego 2024Mefistofeles1945 pisze: Dokładnie teraz każdy biały proszek to amfetamina, a kryształ to mef, no szkoda, że ludzie nie wiedzą, co wciągają tak naprawdę łatwo jest zrobić sobie kuku.
Wnioski są dwa, pierwszy to to że jak człowiek nie wymaga wiedzy co bierze to po co diler ma się wysilać, wiadomo zdarzają się i wałki jak ktoś chce kupić jedno, a ktoś mu drugie sprzeda, ale jednak bardziej myślę, że to w głównej mierze wina konsumentów że za mało wymagają.
Drugi wniosek, to jak ktoś Ci oferuje nocleg to odwdzięczenie się stymulantami jest słabym pomysłem, bo ciężko może być zasnąć przy nafuranej grupie ludzi.
Czy ktoś może mi powiedzieć:
1. ile powinien ważyć litr płynnej amfetaminy?
2. ile pełnowartościowego produktu powinno wyjść z litra?
2. amfetamina w postaci freebase to może być tylko olej? czy woda również? są sprzedawcy, którzy mają w ofercie olej i wodę i twierdzą, że wychodzi z tego amfetamina o innych profilach działania.
3. czy sprzedawcy są wstanie rozcieńczać te oleje i wody, czy raczej taka ingerencja będzie widoczna lub nawet niemożliwa?
4. prawidłowo do otrzymania amfetaminy z postaci freebase wystarczy dodać jedynie kwas i to już kończy reakcję?
5. warto ich pytać z jakiej syntezy pochodzi ich olej/woda?
6. ile kawasu należało by dodać do prawidłowej wolnej zasady amfetaminy?
7. w jakich postaciach jest dostępna gotowa amfetamina? Napewno siarczan, wydaje mi się, że też fosforan i chlorek, ale tych dwóch nie ejstem pewien.
Nie znam się na chemii, ale wiem, że oni też się nie znają, a tylko walą farmazon w większości. Trzeba wyjaśnić sebków. WOLNA amfetamina!!!
Edit:
Kilkukrotnie już u różnych sprzedawców widziałem, że według nich trzeba zrobić coś z alkoholem, potem kwasem i dodać kofeinę.
Możliwe jest, że "woda" jest mieszaniną wolnej zasady i chlorku sodu(?)? To już nam daje, że w ich wodzie jest mniej niż deklarowana ilość amfetaminy, która na dodatek trzeba samemu rozdzielić. Potem do rozdzielonej zasady mam dodać kwas i wychodzi na to, że chyba uzupełnić sobie straty kofeiną.
Widziałem oferty w których sprzedawca twierdzi, że z litra otrzymujemy 4kg pełnowartościowego produktu.
Niech giną ci ściemniacze.
Kiedyś miałam futro i było mocniejsze, bardziej euforyczne.
20 lutego 2024skacowanazocha pisze: Ostatnio mam za dużo wolnego czasu i chce jego część spożytkować na wyjaśnianie sprzedawców amfetamin na telegramie.
Czy ktoś może mi powiedzieć:
1. ile powinien ważyć litr płynnej amfetaminy?
2. ile pełnowartościowego produktu powinno wyjść z litra?
2. amfetamina w postaci freebase to może być tylko olej? czy woda również? są sprzedawcy, którzy mają w ofercie olej i wodę i twierdzą, że wychodzi z tego amfetamina o innych profilach działania.
3. czy sprzedawcy są wstanie rozcieńczać te oleje i wody, czy raczej taka ingerencja będzie widoczna lub nawet niemożliwa?
4. prawidłowo do otrzymania amfetaminy z postaci freebase wystarczy dodać jedynie kwas i to już kończy reakcję?
5. warto ich pytać z jakiej syntezy pochodzi ich olej/woda?
6. ile kawasu należało by dodać do prawidłowej wolnej zasady amfetaminy?
7. w jakich postaciach jest dostępna gotowa amfetamina? Napewno siarczan, wydaje mi się, że też fosforan i chlorek, ale tych dwóch nie ejstem pewien.
Nie znam się na chemii, ale wiem, że oni też się nie znają, a tylko walą farmazon w większości. Trzeba wyjaśnić sebków. WOLNA amfetamina!!!
Edit:
Kilkukrotnie już u różnych sprzedawców widziałem, że według nich trzeba zrobić coś z alkoholem, potem kwasem i dodać kofeinę.
Możliwe jest, że "woda" jest mieszaniną wolnej zasady i chlorku sodu(?)? To już nam daje, że w ich wodzie jest mniej niż deklarowana ilość amfetaminy, która na dodatek trzeba samemu rozdzielić. Potem do rozdzielonej zasady mam dodać kwas i wychodzi na to, że chyba uzupełnić sobie straty kofeiną.
Widziałem oferty w których sprzedawca twierdzi, że z litra otrzymujemy 4kg pełnowartościowego produktu.
Niech giną ci ściemniacze.
Tak są wstanie zawyżyć ph np
Ługiem sodowym
Tak watro pytać ponieważ jeśli zadasz odpowiednio pytanie to wyłapiesz scamera
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.