piłem kave dosc sporo bo razem to z 40 gram moze
byc jestem po monarze skaczyłem terapie
i nie wiem piłem kave po to zeby zmniejszyc leki
i nie wiem czy sie nacpałem tym
bo mam jazdy na bani
słucham muzyki i mi odpierdala jakiś trance słuchałem i mi ekran sie rusza i kręci
mam metlik miałem trudność z założeniem konta
coś jest chyba nie tak
proszę o pomoc
do psychiatry jestem umówiony 20 stycznia
i chyba mi troche schodzi i chce jeszcze
rzegnam i pozdrawiam
Miałem też okres picia mikronizowanej i tu już obserwowałem regularną tolerkę. Dość powiedzieć, że po 2 miesiącach picia średnio co drugi dzień doszedłem do dawek 15g na jednego strzała. Nie 15g na wieczór. 15g wymieszane z wodą i wypite na raz.
W ogóle wszystkim odradzam mikro. Potrafi sponiewierać nie gorzej od wódki, a po pewnym czasie niezależnie od dawki czuć z tyłu głowy niedosyt.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.