piłem kave dosc sporo bo razem to z 40 gram moze
byc jestem po monarze skaczyłem terapie
i nie wiem piłem kave po to zeby zmniejszyc leki
i nie wiem czy sie nacpałem tym
bo mam jazdy na bani
słucham muzyki i mi odpierdala jakiś trance słuchałem i mi ekran sie rusza i kręci
mam metlik miałem trudność z założeniem konta
coś jest chyba nie tak
proszę o pomoc
do psychiatry jestem umówiony 20 stycznia
i chyba mi troche schodzi i chce jeszcze
rzegnam i pozdrawiam
Miałem też okres picia mikronizowanej i tu już obserwowałem regularną tolerkę. Dość powiedzieć, że po 2 miesiącach picia średnio co drugi dzień doszedłem do dawek 15g na jednego strzała. Nie 15g na wieczór. 15g wymieszane z wodą i wypite na raz.
W ogóle wszystkim odradzam mikro. Potrafi sponiewierać nie gorzej od wódki, a po pewnym czasie niezależnie od dawki czuć z tyłu głowy niedosyt.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?