Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Tak jak pisałem wyżej: powody bana nie są publiczne.
Nadto, podstawą bana są fakty na forum. A fakty są takie że London opublikował pierwszy post w tamtym temacie i adresy.
To napisał Surv.
Po prostu mnie nie lubi i myślał, że nie dożyję końca bana.
A zbieraliśmy ze Z. kasę na mój odwyk, to go pewnie wkurwiło jeszcze.
Ale na pół roku ? To za dużo. Uważam że kara była surowa, sprawiedliwa ale za długa.
28 grudnia 2023Stteetart pisze: @london5 a kto Ci wlepił te pół roku bana ?
Tam gdzie moderacja się wstrzymuje z decyzją (taka czy inną) do gry wjeżdża surv więc tak defacfo za coś czego nie robimy skargi i żale zbiera @surveilled.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
@london5 Dostałeś długiego bana, ponieważ dopuściłeś się defraudacji pieniężnej. Żeby nie karmić trola, nie będę przytaczał konkretnej sytuacji – choć pamiętam ją dobitnie.
tasiemiec-gdzie-sie-strolowac-t77315.html
Tu link do tego wątku
Wgl początek tego wątku wygląda jakby ktoś przekleił posty z innego i sobie dla śmiechu pozmieniał treść WTF?
Ps. Czy moderatorzy (jeśli to oni) mogą sobie od tak wstawiać posty z dowolną treścią z kont użytkowników? Bo jeśli tak to to jest nieźle pojebane
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.