Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 9497 / 1867 / 2
@london5 a kto Ci wlepił te pół roku bana ?
  • 768 / 105 / 0
A gdzie jest tutaj czat ?
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1407 / 361 / 13
28 grudnia 2023Stteetart pisze:
Właśnie? Jak coś to nie ja %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 768 / 105 / 0
Jedzie @Czoug
 ! warn - odpocznij 72h
Kolejne takie dyskusje w tym temacie będą nagradzane warnami -- dotyczy to wszystkich. / D5
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1210 / 43
Nie da się już zacytować.

Tak jak pisałem wyżej: powody bana nie są publiczne.
Nadto, podstawą bana są fakty na forum. A fakty są takie że London opublikował pierwszy post w tamtym temacie i adresy.
To napisał Surv.

Po prostu mnie nie lubi i myślał, że nie dożyję końca bana.
A zbieraliśmy ze Z. kasę na mój odwyk, to go pewnie wkurwiło jeszcze.

Ale na pół roku ? To za dużo. Uważam że kara była surowa, sprawiedliwa ale za długa.
28 grudnia 2023Stteetart pisze:
Jak to kto - Surv.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 9497 / 1867 / 2
@london5 wiesz dobrze, że historia była nieco inna, ale mi chodziło o to kto Ci wlepił pół roku bana. Był to surv. To @surveilled podejmuje takie decyzje, nikt z modów nie ma fizycznej możliwości wlepienia co bana dłużej niż na 72h. Być może globale mają taką możliwość ale nie wiem.
Tam gdzie moderacja się wstrzymuje z decyzją (taka czy inną) do gry wjeżdża surv więc tak defacfo za coś czego nie robimy skargi i żale zbiera @surveilled.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6199 / 439 / 12
Sorry, święta święta i przez to nie miałem czasu tu spojrzeć. Koleżce niepełnoletniemu zablokowałem konto aż będzie pełnoletni – bo był na tyle dokładny by podać w którym m-cu ma urodziny.

@london5 Dostałeś długiego bana, ponieważ dopuściłeś się defraudacji pieniężnej. Żeby nie karmić trola, nie będę przytaczał konkretnej sytuacji – choć pamiętam ją dobitnie.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 377 / 112 / 0
Jest jakiś nowy wątek złote maliny edycja 0 czy jakoś tak, ktoś tam wstawił mój post z przed kilku miesięcy ze zmienioną treścią w jakiś dziwny sposób treścią, proszę o usunięcie tamtego posta.
tasiemiec-gdzie-sie-strolowac-t77315.html
Tu link do tego wątku

Wgl początek tego wątku wygląda jakby ktoś przekleił posty z innego i sobie dla śmiechu pozmieniał treść WTF?

Ps. Czy moderatorzy (jeśli to oni) mogą sobie od tak wstawiać posty z dowolną treścią z kont użytkowników? Bo jeśli tak to to jest nieźle pojebane
"Life pain always sexy"
  • 1407 / 361 / 13
@ListyDoMDMA spoko post usunięto na prośbę autora
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2302 / 399 / 0
Również mój przerobiony przez moderatora proszę usunąć
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.