Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 932 / 293 / 5
Dwie po 18mg szybciej osiagną Cmax za to jedna 36mg ma dłuższy czas działania. Więc zależy na czym ci zależy
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 788 / 448 / 0
Pytanie, bo zrobiłem reaserch i jest dużo niejasności. Jedni mówią tak, inni nie. Czy metylofenidat w teście na mocz wyjdzie jako amfetamina?
  • 1797 / 245 / 0
Mi na multi nie wyszedł ale są testy co go wykrywają!
  • 1797 / 245 / 0
19 stycznia 2024alexandriia pisze:
@nCuX a co jezeli ja juz jestem od dwoch tygodni na 36mg concerty? czemu zaczyna sie od ir 5mg?? bierze sie to 5mg ir 3 razy dziennie np? ta concerta i tak na mnie dziala ok 10h, biorac lek o 6 ja o 18 ide spac. bez sensu...
Napisz jak mniej więcej jak wyglądają twoje posiłki.
Od kiedy jesteś na MPH
Czy oprócz MPH bierzesz inne leki.
A ja ci to rozpisze od a do z
Medikinet ir pomorze ci ogarnąć tą senność po 18 godzine.
  • 24 / 1 / 0
Witam serdecznie

Mam takie pytanie czy mozna łączyć medikinet IR 20 /10 mg z Pregabaliną 150 mg lub 75 mg?

Czy w połączniu obu tych substancji nie będzie źle?

dajcie znac pozdro
  • 932 / 293 / 5
Jeżeli nie masz problemów z serce to będzie git.(puls może wzrosnąć)
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1797 / 245 / 0
Nie łączymy gabba z MPH @Hash_Oil @Stteetart z tego co mi wiadomo.
Ten mix nawzajem się wyklucza tak jak byś wrzucił klonazepam do MPH lol
Pozdrawiam
NCUX

Jak już chcecie jakieś gabba to tylko benzo typu alprazolam krótko działające i tylko doradzanie. Na zejściu MPH.

Jak coś chętnie wejdę polemikę ;)
  • 94 / 19 / 0
MPH nie brałem, ale miks pregabaliny(300mg z tolerką) z amfetaminą (małe, progowe dawki) przypadł mi do gustu. Pregabalina to zupełnie coś innego niż benzo i mnie nie raz, sama potrafiła pobudzuć, lepiej niż feta. Miks benzo i stimów nie ma sensu, ale z pregabaliną lub jakimś baklofenem, ma jak najbardziej. Oczywiście wszystko z głową.
w życiu trzeba wszystkiego spróbować :liść: :nos: :hel:
  • 1797 / 245 / 0
21 stycznia 2024Detronizator2 pisze:
Dwie po 18mg szybciej osiagną Cmax za to jedna 36mg ma dłuższy czas działania. Więc zależy na czym ci zależy
Przy założeniu iż pacjentka weźmie 2x18 to stężenie leku nie będzie większe, a maź będzie gęstsza co utrudnia wchłanianie leku.
.
Na MPH zęby zjadłam jak coś to mogę zrobić eksperyment na 18 mg

W tym poście starał się odwzorować warunki panujące w ludzkim żołądku woda demineralizowana + kwas solny 1%

Ps
Przy stałym i długim stosowaniu MPH „ concerta” zauważyłem iż tabletki MPH nie są przyswajane tak jak wersja ir dla tego warto zmienić preparaty co jakiś z concery na medikinet.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 341 / 122 / 0
24 stycznia 2024promil6 pisze:
Miks benzo i stimów nie ma sensu
Ale jak to? %-D

Z oczywistych względów rzadko stosuję takie połączenie, ale jak dla mnie, to te dwie substancje uzupełniają się idealnie.
Mówię to z punktu widzenia osoby leczącej się, a nie ćpającej (ADHD, zaburzenia lękowe i depresyjne). 0,25 mg alpry dołożone do MPH, sprawia, że uzyskuję idealną równowagę i pełen spokój (zarówno psychiczny jak i fizyczny) przy kompletnie niezaburzonych funkcjach poznawczych, bez żadnego otumanienia, co ma kluczowe znaczenie w kontekście mojej pracy. Gdyby benzo nie uzależniały, to bym taki miks chętnie jadł codziennie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.