Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9380 / 1827 / 2
Bredzicie. Za granicą praktycznie nie ma 3cmc. Vendorzy poszli w stronie 2mmc/cmc i 3-FMC. Może jeszcze niektórzy zagraniczni v mają resztki trójki a z Polskich wieksozsc ma 3cmc. A o źródłach gadajcie w s+ wczoraj wrzuciłem ogólna rozpiskę jak wyglada sytuacja na rynku.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4894 / 853 / 0
Ja nie zamierzam jakichś 2mmc/cmc próbować nawet, przecież to ledwo klepie, żal mi ludzi z zagranicy co lecieli na 3cmc i teraz im serwują jakieś o połowę słabsze ketony. To 3fmc jestem ciekaw w sumie jak się ma do 3cmc i mógłbym stestowac.

Rynek RC już mocno podupadł, przynajmniej jeśli chodzi o ketony, można powiedzieć że sa martwe i prawdopodobnie już nigdy nie będzie na rynku jakiego ciekawego ketona.
  • 465 / 45 / 0
No już nie szlag trafia, nie mogę nigdzie już znaleźć dokładnie 3-CMC. Na DN same MMC, a ja ich nie chcę bo serotonina i biorę SSRI. Próbowałem 3-MMC i chujnia okrutna. O 2-XXX się nawet nie wypowiadam. 4 mnie nie interesuje bo też dużo serotoniny. Nie wiem czy już totalnie 3-CMC zniknęło z produkcji czy co do chuja, bo ani na clearnecie ani na DN nigdzie nie widzę. Są te jebane scamy polskie, na których jest wszystko za śmieszny hajs ale to wyjebki. Jakby ktoś na priva nadał jakikolwiek namiar tylko na dokładnie to to byłbym wdzięczny, bo to jedyny keton jaki mi się podobał. Jak był jeszcze to trzeba było robić zapasy kurłaa. Ehhhh
  • 787 / 446 / 0
%-D %-D A czy Ty wczoraj nie pisałeś czegoś w dziale detox, masz rozdrojenie jaźni?
  • 465 / 45 / 0
Pisałem %-D Narazie parę dni bez stimow więc jest lepiej . Ale 3-CMC chce na imprezy bo najlepiej mi podchodził ze wszystkiego . Ale wiesz jak to jest. Jednego dnia chcesz być czysty a drugiego się humor poprawi i już szukasz atrakcji . Takie życie
  • 4894 / 853 / 0
@odbytniczy1991 jak bierzesz ssri to wedlug mnie mija się z celem branie 3cmc, nie czujesz calego spektrum działania tylko część. Już bym wolał sobie wziąć NEPa.
  • 3455 / 556 / 2
Mnie bierze na wymioty jakbym teraz miał coś zafurać.

Nie szuram nic kilka miesięcy zero alko-narko mam święty spokój.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 11 / 0
@Mefistofeles1945 robiłeś tomografie nosa albo zatok? Myślę że coś może być z "tyłem nosa".
  • 4894 / 853 / 0
Mnie już chlory nie klepią... Nie zamierzam już tego ruszać co najmniej rok. Ogólnie mam wyjebane już na ketony imitujące mefedron, myślę ze nawet mefa jakby ktoś sypal to bym odmówił.
  • 508 / 195 / 1
Chlory i po roku pewnie nie będą klepać jak powinny,zero przyjemności z tego.Ogólnie po ciągu na trójce żadne stimy nie klepią tak jak kiedyś :(
Wszyscy umrzemy to pocieszające
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.