Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 9407 / 1843 / 2
09 stycznia 2024nCuX pisze:
08 stycznia 2024Detronizator2 pisze:
05 stycznia 2024nCuX pisze:
Dextroamfetamina ta apteczna ma mniej skutków ubocznych niż MPH przynajmniej u mnie
Mam takie same odczucia.

08 stycznia 2024nCuX pisze:
Mi się wydaje że kurkuma blokuje metabolizm ndri ale dojdę do tego za kilka dni.
Co masz na myśli? Bo nie łapie czym miałby być "metabolizm ndri"

Spoiler:
Tu chodzi o metabolizm MPH który zachodzi w wątrobie i zastanawiam się czy duże dawki kurkuminy nie wydłuża tego procesu. testowane na kokainie i MPH oba ndri nie mam obiekcji co do działania tylko czasu kiedy mnie puszcza biorę pod uwagę jeszcze stres ale nie mam jak się w to zagłębić teraz z braku czasu i zrobić badania.
Ten sam efekt ma też moja partnerka na tym samym staku.
To raczej nie przypadek.
To sprawdź jakie enzymy blokuje mix.

Kortyzol x krwi mija się z celem. Dziś Ci może wyjść tak a jutro inaczej.
Zrób sobie test hamowania deksametazonem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 29 / 3 / 0
Siema czy piracetam wzmocni metylofenidat? Jak tak to ile mg Bo jestem pierwszy dzień po 2 dniowym maratonie kryształowym typowo pod eufo no może nie maraton ale 1g/noc poszedł co dla mnie dużo bo kryształ wale parę razy do roku i dziwi mnie to że odkurzyłem 240mg w 6h i było słabiej niż po 80. Czy może jakiś lewy medi?
  • 1290 / 352 / 2
@SpokoMati
Mój post sprzed kilku stron, a raczej jego fragment:
Co do tolerancji na MPH to osobiście stosuję memantynę 20mg 1-0-0, piracetam 1200 2-1-0 i tolerancja zatrzymała mi się na 90mg MPH/dobę, przy czym często raz, czy dwa w tygodniu, a nawet częściej ostatnio z powodu zimy i braku chęci do życia robię dłuższe przerwy od MPH.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 52 / 6 / 0
Czy podawał ktoś MPH per rectum? Jak wrażenia?
  • 27 / 3 / 0
prosze doradzcie, zaczynam juz watpic w dzialanie tego scierwa (metylofenidatu), a to byla moja ostatnia deska ratunku.
bralam 18mg, potem bralam 36mg, potem bralam 36mg + 18 mg i nie odczulam juz ani razu tego pierwotnego efektu!!! wrecz czuje sie jakby mozg byl mega pobudzony, a cialo wyhamowane ( A MIALO BYC ODWROTNIE I NA POCZATKU BYLO!!!). w miedzyczasie odstawiam bupropion (z 300mg codziennie biore teraz 300mg co 3 dzien) - czy to dlatego to magiczne dzialanie metylofenidatu zniknelo? (bo uboki z odstawiania bupropionu przycmiewaja dzialanie MPH). probowalam wyjebac tez naltrexon i DXM, ale to na razie za duzo i skonczylo sie zapiciem. ej a moze to wlasnie to zapicie zepsulo mi dzialanie metylofenidatu? sami widzicie ze znowu gadam jak adhd-potluczono-podobna... pls pomozcie. juz mialam nawet wzgledny porzadek w domu... spodobalo mi sie XD
  • 1299 / 259 / 0
no zjazd po bupropinie

i naltrekson też tam pośrednio może wpływać na blokowanie euforii/narkotycznego dzialania innych substancji

i w ogole za duzo rzeczy
  • 370 / 111 / 0
bupropion zwiększał działanie metylofenidatu (oba są NDRI) więc jak wcześniej brałaś jedno i drugie to efekty były mocniejsze i być może organizm się do tego przyzwyczaił.
"Life pain always sexy"
  • 27 / 3 / 0
przepraszam wszystkich bardzo, ale ten caly metylofenidat o kant dupy mozna potluc. do 12 jestem nakrecona i mam wzgledna sile i energie na cokolwiek, ale po 12 rozdraznienie i wkurw jak na glodzie/kacu i tylko do spania. kawa nie pomaga.
  • 1299 / 259 / 0
@alexandriia
no ta, no co
tolerka
skołuj se MPH o przedłużonym uwalnianiu

ale ja bym podejrzewał ten naltrekson i DXM tez w ogole nie wiadomo jak z tym wszystkim działa
  • 370 / 111 / 0
Tylko ona brierze concerte na pewno , czyli ten MPH o najdłuższym działaniu ( bo tylko ona ma dawki 18 i 36mg).
Na mnie Medikinet Cr działa z 4 h , rano biorę 20 mg cr a po obiedzie 10mg zwykłego. To też nie na wszystkich działa w dobry sposób, ja mam gigantyczną poprawę w skupieniu i motywacji , a zjazdów jakichś nie mam. Są też inne leki na ADHD np. tianeptyna i adderall(ale on akurat tylko na imporcie docelowym więc to są ogromne pieniądze)
"Life pain always sexy"
Zablokowany
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.