Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Zakupiłem 5 kartonów 150 mcg za 65 euro, po przyjechaniu na hotel odpocząłem i wyluzowałem się, tak aby przyjemnie wejść w trip. Włożyłem karton pod język, włączyłem ulubioną muzykę, i czekam, mija godzina i nic, jedynie dziwnie się czułem, ale bez żadnych efektów, zacząłem się zastanawiać czy nie wziąć kolejnego kartona, poszedłem do toalety, łącznie minęła godzina i 20 minut, połknąłem ten karton który trzymałem pod językiem, i po 10 sekundach weszło, stopniowo przez 5 minut wizuale zaczęły się wzmacniać, wtedy udałem się do łóżka, całe szczęście ponieważ nie ustał bym na nogach, a po 2 godzinach od wzięcia osiągnąłem szczyt, ogarnęła mnie synestezja, zmysły zaczęły się mieszać, po 3 godzinach doświadczyłem zabicia ego, całej mojej osobowości, dosłownie zapomniałem kim jestem. Mając zamknięte oczy obserwowałem piękne fraktale, cały trip trwał u mnie 11 godzin tylko z jednego kartonu 150 mcg, i dobrze że nie wziąłem drugiego bo to co doświadczyłem po jednym było maksimum, i myślę że mogło by mnie to przerosnąć. Po tripie czułem się czysty emocjonalnie, i z 10 razy bardziej kreatywny, pewny siebie, oraz doskwierała mi euforia. Myślę że jeśli psychiatrzy przepisywali by to jako psychotrop, nie było by ludzi z depresją, i problemami emocjonalnymi. Chciałbym również zaznaczyć że LSD to nie zabawka, trzeba się przygotować, i wiedzieć czego można się po tym spodziewać, to że ja miałem przyjemny trip nie oznacza że każdy tak będzie miał. Dla osób które nigdy nie miały z tym styczności radził bym stopniowo poznawać psychodeliki, zaczynając od mikro dawek LSD, lub grzybów psylocybinowych które są 100 razy słabsze, i łatwiejsze w kontroli, ponieważ jeden taki trip ze zbyt dużą dawką LSD mógł by wam poryć głowę na długo, w najgorszym przypadku na stałe, a w ostateczności zejść na zawał serca widząc demona, diabła, czy co tam wasz mózg jest w stanie przedstawić. Na koniec chciał by zaznaczyć że jestem strasznie zadowolony z zakupu.

wycięto części traktujące o źródle - łysy
  • 480 / 293 / 0
W tym cut - źródło /łysy mają nawet opcje zakupu kropel, ciekawa sprawa, bo w takiej postaci zapewne substancja będzie znacznie trwalsza (choć wychodzi ciut drożej niż na kartonach).
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 61 / / 0
Jak wygląda bieżąca sytuacja prawna u nas w kraju?
And I was thinking to myself,
’this could be heaven or this could be hell’
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...
Welcome to the hotel california
  • 0 / / 0
Pytanie kieruję do astronautów :)
Waga 95kg, wielokrotne doświadczenie w podróżowaniu, przyjmowane dotychczas dawki kartonu 100-130ug, dające ogólne wrażenie wielogodzinnego tripa, ale bez efektów wizualnych. Tym razem w planie jest zarzucenie 150ug 1D-LSD zakupionego z legalnego źródła (opodatkowane! ;) ) w settingu festiwalowym, żeby w końcu pojawiły się efekty wizualne.

Pytanie: czego z waszego doświadczenia można spodziewać się po dawce 150ug? Jakie macie wrażenia? Prośba o wypowiedź tylko od praktykujących podróżników.

przeniesiono - łysy
  • 775 / 118 / 0
tego akurat związku nigdy nie próbowałem, ale zakładam, że ma taką samą moc jak inne pochodne

przy 95kg i wielokrotnych doświadczeniach dziwi mnie, że nie próbowałeś poszerzać granicy, weź 250-300 nic Ci się nie stanie, raczej będzie tylko lepiej. Setting festiwalowy to trochę lewy prosty, bo w tłumie można nakręcić bada, ale no nie wiem czego szukasz. Takie kwasowe smyranie to by mnie tylko wkurwiało. Weź na próbę solo 250ug i zobacz jak się czujesz, kontrolowane otoczenie i te sprawy. A jak będzie git i opanujesz to powtórz na imprezie, będziesz wiedział czego oczekiwać, więc nawet skwaszony jakoś ogarniesz i nie będzie paniki.
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.