...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1534 / 196 / 0
Trochę czasu minęło , zaktualizuje co mi się udało zrobić w tym czasie. NIC.

Żyje , i płynę
  • 1328 / 337 / 12
noi gicik tak trzymać ja jeszcze do tego latam najważniejsze, że jesteś świadomy swoich dokonań piona
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1534 / 196 / 0
noi w końcu po tylu latach , jestem trzeźwy i czysty od leków i narkotyków :) mogę napisać , że bez zamknięcia w ośrodku nie zatrzymał bym się .
  • 184 / 72 / 0
Z fartem! Teraz tylko korzystaj z narzędzi, których się tam nauczyłeś. Kontynuuj terapię na zewnątrz i popchnij życie do przodu i przede wszystkim unikaj wyzwalaczy!
  • 788 / 446 / 0
25 grudnia 2023no1special pisze:
noi w końcu po tylu latach , jestem trzeźwy i czysty od leków i narkotyków :) mogę napisać , że bez zamknięcia w ośrodku nie zatrzymał bym się .
A gdzie byłeś/jesteś?
  • 194 / 28 / 0
25 grudnia 2023no1special pisze:
skoro jestes czysty i chcesz byc to usun konto na hr, albo chociaz na niego nie wchodz
dawka czyni truciznę
  • 1534 / 196 / 0
lubie przeglądać HR , pozatym nie działa na mnie w tym momencie jako wyzwalacz a zawsze mogę się podzielić swoim doświadczeniem , a co do tego w jakim byłem ośrodku narazie nie chcę mówić , ale swój pobyt wspominam dobrze
  • 26 / 10 / 0
ja jakoś trzeźwa od pół roku, zero koki i marihuany której nadużywałam grubo, na razie powoli do przodu ale zobaczymy , co czas pokaze.. nastawiona jestem optymistycznie ale życie lubi rzucac klody pod nogi, wiec stąpam powoli
  • 1534 / 196 / 0
noi stało się , założyłem wątek dawno temu , prób odstawienia tego gówna jak widać mnóstwo , ośrodki , spotkania chuje muje nie wiadomo co .. noi wracałem jak bumerang a dzisiaj czysty ponad 2 miesiące od wszelakich używek i przez ten okres czasu zrobiłem więcej niż za całe życie. Mam nadzieje , że to definitywny koniec używania subs. psychoaktywnych przezemnie i nigdy do tego nie wrócę . Szkoda życia na to gówno.
  • 83 / 10 / 0
@no1special w tym sporcie słowa Wincenta skierowane do Lipy z filmu "Że życie ma sens" pamiętaj jedno nigdy nie mów nigdy to taki obraz tego wszystkiego.Jedni to porzucają i już nie wracają a będą i tacy jak ja czy Ty że coś się dzieje i wracają wiedząc że gra nie warta świeczki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.