...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1544 / 198 / 0
Trochę czasu minęło , zaktualizuje co mi się udało zrobić w tym czasie. NIC.

Żyje , i płynę
  • 1535 / 395 / 13
noi gicik tak trzymać ja jeszcze do tego latam najważniejsze, że jesteś świadomy swoich dokonań piona
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1544 / 198 / 0
noi w końcu po tylu latach , jestem trzeźwy i czysty od leków i narkotyków :) mogę napisać , że bez zamknięcia w ośrodku nie zatrzymał bym się .
  • 194 / 74 / 0
Z fartem! Teraz tylko korzystaj z narzędzi, których się tam nauczyłeś. Kontynuuj terapię na zewnątrz i popchnij życie do przodu i przede wszystkim unikaj wyzwalaczy!
  • 938 / 506 / 0
25 grudnia 2023no1special pisze:
noi w końcu po tylu latach , jestem trzeźwy i czysty od leków i narkotyków :) mogę napisać , że bez zamknięcia w ośrodku nie zatrzymał bym się .
A gdzie byłeś/jesteś?
Uwaga! Użytkownik tosieniedzieje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 206 / 33 / 0
25 grudnia 2023no1special pisze:
skoro jestes czysty i chcesz byc to usun konto na hr, albo chociaz na niego nie wchodz
dawka czyni truciznę
  • 1544 / 198 / 0
lubie przeglądać HR , pozatym nie działa na mnie w tym momencie jako wyzwalacz a zawsze mogę się podzielić swoim doświadczeniem , a co do tego w jakim byłem ośrodku narazie nie chcę mówić , ale swój pobyt wspominam dobrze
  • 26 / 10 / 0
ja jakoś trzeźwa od pół roku, zero koki i marihuany której nadużywałam grubo, na razie powoli do przodu ale zobaczymy , co czas pokaze.. nastawiona jestem optymistycznie ale życie lubi rzucac klody pod nogi, wiec stąpam powoli
  • 1544 / 198 / 0
noi stało się , założyłem wątek dawno temu , prób odstawienia tego gówna jak widać mnóstwo , ośrodki , spotkania chuje muje nie wiadomo co .. noi wracałem jak bumerang a dzisiaj czysty ponad 2 miesiące od wszelakich używek i przez ten okres czasu zrobiłem więcej niż za całe życie. Mam nadzieje , że to definitywny koniec używania subs. psychoaktywnych przezemnie i nigdy do tego nie wrócę . Szkoda życia na to gówno.
  • 83 / 10 / 0
@no1special w tym sporcie słowa Wincenta skierowane do Lipy z filmu "Że życie ma sens" pamiętaj jedno nigdy nie mów nigdy to taki obraz tego wszystkiego.Jedni to porzucają i już nie wracają a będą i tacy jak ja czy Ty że coś się dzieje i wracają wiedząc że gra nie warta świeczki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.