Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie przypala się temat w tej kuli? Jeśli zbyt długo w jednym miejscu trzymasz ogień pod folią to temat w sekundę się przepala.
Wydaje się, że to samo mogłoby wystąpić przy paleniu z meth pipe. Jest tak?
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Zaraz ktoś powie, że IV to jest ekonomiczne, a nie palenie. Prawda. Znam z kiedyś IV helu i majki też. Świadomie nie korzystam.
A krystaliczna meth trochę inaczej się zachowuje od browna podgrzana na szkle. Trzeba zobaczyć na własne oczy hehe.
@WRB no dokładnie, są różne rozwiązania, nie tylko aluminium.
Poświęciłem trochę materiału na eksperymenty z waporyzatorem i jak dla mnie skończyło się niepowodzeniem. W moim na siatkę można nałożyć taki mały pojemniczek i myślałem, żeby w tym rozpuszczać. ale to jest za mało przestrzeni. Temperatura topnienia to w teorii 170, ale nie wiesz z czym to jest zmieszane i w jakich proporcjach. U mnie trzeba było kilka stopni więcej.
A jeśli już mówimy o zmniejszaniu szkodliwości, to dla mnie jest nim palenie ze szkła, a nie z aluminium. Niektórzy dodatkowo (żeby zmniejszyć szkodliwość) przepalają folię przed gonieniem kropli, a niektórym się nie chce.
20 grudnia 2023odbytniczy1991 pisze: Nie ma innej sensownej opcji podania brownu oprócz palenia ? Bo o jakie szkodliwe związki chodzi przy takiej inhalacji ? Może da się zrobić coś żeby je filtrować jakoś, na zasadzie filtra w papierosie, lub czegoś podobnego. Jestem zielony w tym temacie, więc proszę o wyrozumiałość, jeśli te pytania są z dupy XD
Moim zdaniem różnice robi:
1. Raz na jakiś czas,
2. Codziennie.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.