Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
EDIT: Zwłaszcza ostatnio była taka faza, kiedy zrobiłem sobie namiot lotów (szczelnie zasłonięte kocami piętrowe łóżko). Oczywiście inny świat itd. Zupełnie nowy pokój z tej strony, gdzie go wcześniej nie było. Kumpel, wtajemniczony w całą akcję i poproszony przeze mnie o brak inwazyjności w mój lot i tak czasem wpadał do pokoju, zapalał światło i zaglądał mi do namiotu. Natychmiast pryskało wszystko, w co zdążyłem się dotąd wkręcić i trzeba było ten stan budować od nowa. Na szczęście za trzecim razem już zrozumiał, że mi tylko rozwala fazę i przestał. Później jemu i jeszcze jednemu kumplowi dokładnie wytłumaczyłem jak wygląda ten typ jazdy i dlaczego prosiłem o spokój i nawet się na deksa nakręcili trochę. KONIEC EDITu.
Raz deksiłem w trzy osoby, ale klimat imprezowy, pomimo tego, że wszyscy deksili, był górą, przez co jazda była płytka.
Może to kwestia osób, momentu itd., ale nie chce mi się tego sprawdzać w towarzystwie.
Zawsze najlepiej sprawdzało się astralne towarzycho, które pojawia się zawsze, kiedy jem DXM. Z nimi można pogadać myślami, więc nie trzeba się zmuszać do gadania, co zresztą i tak nie idzie po deksie. Czysty przekaz.
A jutro już poleci 900 i baaardzo dobra MJ i telewizor HD i gry w HD przed załadunkiem. Zobaczymy jak będzie!
Pozdrawiam!
Ogólnie to stawiam dekszenie z kimś na równi z samotnym braniem, bo zawsze jedzenie w towarzystwie jest miłą odmianą. Chociaż fakt, te najpiękniejsze i najbardziej magiczne tripy to w samotności...
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
dlatego zdecydowanie preferuje samotnosc - sam jestem panem swojego tripa (nie liczac dexa ; p); jak chce gdzies isc to ide, jak chce sie polozyc to sie klade, jak chce posluchac innej muzyki to ja zmieniam.
i nie, nie zastanawiam sie jak wygladalaby morda mojego ziomka po dxm ; p
american motor over smoldered field pisze: czasami patrzę na ludzi którzy mnie otaczają i zastanawiam się "jakby wyglądała twoja morda po dxm"... macie tak czasem?
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.