Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
2. DHC przez pierwsze 2 dni, potem nie klepie.
3. Najchujowszy możliwy opio czyli tramadol. Kurwa już wole antydepresant tianeptyne.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
U mnie najlepszy koda najgorszy brown.
Żebym niemiło opiat jaki wspominał? Mogę jedynie naskrobrać, że gdy zaczynałem swą przygodę z kodeinką, która była moim 1szym opio chyba, zajadałem się nią samą w sobie. Przy którymś razie z 300 mg dostałem zapadającej w pamięć reakcji antyhistaminowej:| Że byłem z ziomkiem, to poszliśmy do łazienki, pochyliłem się nad wanną i mówię - dawaj, lej na mnie zimną wodę! Najprościej. Później miałem błogostan. Nie uważam kodzitsu za najmniej przyjemny opioid, jednak zdaję sobie sprawę, jakie konsekwencje niesie ze sobą używanie takich środków.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe