Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
2. DHC przez pierwsze 2 dni, potem nie klepie.
3. Najchujowszy możliwy opio czyli tramadol. Kurwa już wole antydepresant tianeptyne.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
U mnie najlepszy koda najgorszy brown.
Żebym niemiło opiat jaki wspominał? Mogę jedynie naskrobrać, że gdy zaczynałem swą przygodę z kodeinką, która była moim 1szym opio chyba, zajadałem się nią samą w sobie. Przy którymś razie z 300 mg dostałem zapadającej w pamięć reakcji antyhistaminowej:| Że byłem z ziomkiem, to poszliśmy do łazienki, pochyliłem się nad wanną i mówię - dawaj, lej na mnie zimną wodę! Najprościej. Później miałem błogostan. Nie uważam kodzitsu za najmniej przyjemny opioid, jednak zdaję sobie sprawę, jakie konsekwencje niesie ze sobą używanie takich środków.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.