Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Szukam takiej substancji która by miała jak najmniejszy potencjał rekreacyjny, żeby mnie nie kusiło brać tego w innym celu niż usypianie po psychodelikowaniu :)
I oczywiście żeby główny efekt to była sedacja i wspomaganie usypiania.
Moje typy póki co:
- Eszopiklon i zopiklon: usypiają dobrze i jak dla mnie dość mały potencjał rekreacyjny, mniejszy niż zolpidem. Testowane i działa dobrze.
- diazepam: usypia i po 8h snu budze się w miarę trzeźwy
Zdecydowanie odpada:
- zolpidem: zbyt rekreacyjny i zbyt odpierdalam po tym
- alprazolam: za krótko i dzialanie nasenne to nie jest jego główny efekt
- lorazepam: podobne do alpry ale dłuższe, nie lubie
- klonazepam: za długie
- hydroksyzyna: nie działa
- difenhydramina: Nie usypia gdy w tle działa psychodelik, a ponadto jest spawnerem pająków
- Midazolam: byłby numerem 1 gdyby nie to że działa tak krótko i obawiam się że bym się wybudzał i nie dałby wartościowego snu po psychodelikach
- alkohol: gówno
10 grudnia 2023izopropylofenidat pisze: Mam takie pytanie do weteranów różnych benzo: Jakie według was jest najlepsze benzo, albo z-drug lub inny modulrator GABA który najlepiej by się nadał na zakończenie tripa po psychodeliku w postaci zaśnięcia i obudzenia się 8h później trzeźwym?
Szukam takiej substancji która by miała jak najmniejszy potencjał rekreacyjny, żeby mnie nie kusiło brać tego w innym celu niż usypianie po psychodelikowaniu :)
I oczywiście żeby główny efekt to była sedacja i wspomaganie usypiania.
Moje typy póki co:
- Eszopiklon i zopiklon: usypiają dobrze i jak dla mnie dość mały potencjał rekreacyjny, mniejszy niż zolpidem. Testowane i działa dobrze.
- diazepam: usypia i po 8h snu budze się w miarę trzeźwy
Zdecydowanie odpada:
- zolpidem: zbyt rekreacyjny i zbyt odpierdalam po tym
- alprazolam: za krótko i dzialanie nasenne to nie jest jego główny efekt
- lorazepam: podobne do alpry ale dłuższe, nie lubie
- klonazepam: za długie
- hydroksyzyna: nie działa
- difenhydramina: Nie usypia gdy w tle działa psychodelik, a ponadto jest spawnerem pająków
- Midazolam: byłby numerem 1 gdyby nie to że działa tak krótko i obawiam się że bym się wybudzał i nie dałby wartościowego snu po psychodelikach
- alkohol: gówno
Mógłbyś uzasadnić? Moim zdaniem lorazepam się średnio nadaje, bo efekt nasenny nie jest przy tej substancji tak silny.
Uprzejmie proszę o radę :)
To mniej więcej miałem na myśli. No więc, mam zwiększyć dawkę, czy trzymać się nadal pół miligrama, by polepszyć efekt?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.