Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
71
27%
Thioco
189
73%

Liczba głosów: 260

ODPOWIEDZ
  • 248 / 30 / 0
Tolerancja spada moim zdaniem nawet szybko przy przyjmowaniu p.o jeżeli nie wali się kosmicznych dawek i w długich ciągach(o podaniu dożylnym się nie wypowiem). Przy lekach jak tram,koda i innych dużo zależy od tego jak się zmetabolizuje substancja, niedawno waliłem 720 kody a lepiej mnie zrobiło 2tyg wcześniej 400 ale to właśnie przez to że wtedy miałem przerwę a przy tych 720 dzień wcześniej troche trampka(300). Najlepiej nie lecieć ciągów robić przerwy trzymać się stałych dawek a jak przestają działać zrobić przerwe i może wtedy nawet mniejsza dawka zrobić(nie mówię o wracaniu po przerwie do stałych dawek dożylne mocnych opiatów albo douustnie bo może zabić).
  • 573 / 125 / 0
@g3no no kody nie strzela się ze względu na reakcję histaminową właśnie.
Dla mnie antyhistaminy są dobre na nockę z dawkami wyższymi niż zwykle. W codziennej rutynie fakt, niepotrzebne.
A jeśli już mówimy o przedawkowaniu śmiertelnym p.o. to te 3 substancje byłyby w stanie to zrobić: fentanyl, buprenorfina i oksykodon.

PS. U mnie właśnie dzionek przerwy na poprawienie doznań. Może wydłużę o jutro.
  • 451 / 173 / 1
No i wysoka biodostępność z bebechów jest wysoka.I trzeba zaczekać aż się zmetabolizuje

Co do ps. to przypadkiem buprenorfina się nie wchłania po podaniu doustnym?To samo fentanyl zresztą.Oksy tylko mają wysoką biodostępność oralnie.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 573 / 125 / 0
buprę bierze się dokładnie pod język.
A fenta to można nawet do paszczy nie donieść. Kilka lat temu byłem średnio trzeźwy i średnio ostrożny. Kapnęła mi kropelka roztworu FuF na skórę no i prorobiłem się naprawdę mocno, zanim jeszcze wziąłem.

Chciałem już napisać, że koda jest bezpieczna, ale przypomniały mi się zgony raperów z USA, którzy byli fanami Lean. I teraz zachodzi pytanie, czy w grę wchodził jeszcze sam syropek? Wydaje się to wątpliwe. Stawiam bardziej na jakieś miksy, ew. syropek przestał wystarczać i nie pochwalili się fanom, że teraz już leci hera i/lub fent.
  • 553 / 115 / 0
@Up masz rację, jest to ciekawy temat.
Moim zdaniem syropki były 'domowej' produkcji i był w nich fentanyl.
  • 553 / 115 / 0
Przyjmijmy, że dana osoba zażywa różne preparaty z kodeiną codziennie od dwóch lat. Myślicie, że jest szansa w PL kraju, na substytucję, np. buprenorfiną?
Jak to zdziałać?
  • 573 / 125 / 0
@jak89 znając warszawskie i łódzkie realia, próbowałbym w Łodzi. Poradnia jest przy szpitalu na ul. Aleksandrowskiej. Gwarancji nikt Ci nie da. To lekarz każdorazowo kwalifikuje do programu albo nie.
  • 248 / 30 / 0
Mam pytanie, jaki okres półtrwania m ten sulfosyf, strasznie mało informacji jest na jego temat. Chcą nas potruć skurwysyny.
  • 573 / 125 / 0
1h.
  • 7 / 1 / 0
Jeżeli brałem tramadol ale szybko wyrobiła się tolerancja to jest w ogóle sens próbować kody? Ostatnio zrobiłem przerwę od tramadolu i tylko raz w tygodniu klasyczne DXM 😎, ale z drugiej strony tak kurwa kusi mnie ta koda, że mam ogromną ochotę. Co poradzicie? tramadol w przeciwieństwie do dekstromentorfanu nie jest aż tak łatwo dostępny.
Uwaga! Użytkownik thiswillallend nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec e-wizyt na medyczną marihuanę. Polski rząd zaostrza przepisy dotyczące medycznej marihuany.

Minister Zdrowia Izabela Leszczyna podpisała rozporządzenie zaostrzające przepisy dotyczące medycznej marihuany w Polsce. Nowe regulacje wymagają osobistego badania pacjenta przed wystawieniem recepty na substancje kontrolowane, co oznacza koniec e-wizyt na medyczną marihuanę w prywatnych klinikach konopnych. Nowe przepisy mocno uderzają w branżę oraz pacjentów, zwłaszcza niemobilnych, ograniczając dostęp do potrzebnego leczenia.

"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko

Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.

Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech rozdaje własnoręcznie wyhodowany susz

Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech: Mała miejscowość w Dolnej Saksonii zapisuje się na kartach historii jako pierwsze miejsce w Niemczech, gdzie członkowie klubu „Cannabis Social Club” (CSC) mogli legalnie odebrać samodzielnie wyhodowaną marihuanę. Wydarzenie to jest teraz szeroko komentowane jako pierwszy w Niemczech przypadek legalnego udostępnienia marihuany poza celami medycznymi.