Powyższa metoda w znacznym stopniu pokrywa się z metodami stosowanymi w klinice MAD** z Modlina której nie polecam gdyż właściciel dr.W jest niesamowitym burakiem ,cjciwym materialistą któremu brakuje profesjonalizmu ale mniejsza oto.W ten otl sposób przekazuję cenną wiedzę za którą płaci się w prywatnych klinikach nieżadko 20tys zła dzień dzisiejszy.Robię to bo przez 3 lata nie szczególnie spotykałem się z darmowymi źrudłami informacji na temat tegl stosunkowo niedrogiego(czyt.niedochodowego dla pseudo lekarzy)
Mam nadzieję że komuś to pomoże i w razie pytań zapraszam
150 bez tolerki już daje mocne łaskotanie w gardle i może powodować duszności.
ten zwrot akcji z pregabaliną to serio jak w jakimś thrillerze, to dobrze że poskutkowała pregabcia
Ja odstawiłem Pregabaliną
- alkohol i co niesamowote (przypisuję to dodatkowym działaniom pregi-lekko psychodelicznym.Sprawia to że można np. jak ja o.180st zmienić postrzeganie alkocholu i dosłownie przestać całkowicie czuć z nim związek.
potrafiłem w środku picia łychy odmówić, bo mi się źle piło
szwagier sie wkurzył pamiętam
Ten lek to zUOto!
normalnie bym powiedział, że lepiej nie przekraczać 600, ale przy odstawianiu większego szitu jak najbardziej można zwiększyć moim zdaniem,
lepiej być od pregi uzależniony niż od oksy
a prega dużej krzywdy nie zrobi
tak jak kolega wyżej - 2 noce nieprzespane i chuj
może inni mają gorsze zjazdy po predze, a przy dawkach 600< to już na pewno ciut ciężej będzie, ale i tak "znośnie", że tak to powiem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.