Powyższa metoda w znacznym stopniu pokrywa się z metodami stosowanymi w klinice MAD** z Modlina której nie polecam gdyż właściciel dr.W jest niesamowitym burakiem ,cjciwym materialistą któremu brakuje profesjonalizmu ale mniejsza oto.W ten otl sposób przekazuję cenną wiedzę za którą płaci się w prywatnych klinikach nieżadko 20tys zła dzień dzisiejszy.Robię to bo przez 3 lata nie szczególnie spotykałem się z darmowymi źrudłami informacji na temat tegl stosunkowo niedrogiego(czyt.niedochodowego dla pseudo lekarzy)
Mam nadzieję że komuś to pomoże i w razie pytań zapraszam
150 bez tolerki już daje mocne łaskotanie w gardle i może powodować duszności.
ten zwrot akcji z pregabaliną to serio jak w jakimś thrillerze, to dobrze że poskutkowała pregabcia
Ja odstawiłem Pregabaliną
- alkohol i co niesamowote (przypisuję to dodatkowym działaniom pregi-lekko psychodelicznym.Sprawia to że można np. jak ja o.180st zmienić postrzeganie alkocholu i dosłownie przestać całkowicie czuć z nim związek.
potrafiłem w środku picia łychy odmówić, bo mi się źle piło
szwagier sie wkurzył pamiętam
Ten lek to zUOto!
normalnie bym powiedział, że lepiej nie przekraczać 600, ale przy odstawianiu większego szitu jak najbardziej można zwiększyć moim zdaniem,
lepiej być od pregi uzależniony niż od oksy
a prega dużej krzywdy nie zrobi
tak jak kolega wyżej - 2 noce nieprzespane i chuj
może inni mają gorsze zjazdy po predze, a przy dawkach 600< to już na pewno ciut ciężej będzie, ale i tak "znośnie", że tak to powiem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.