ODPOWIEDZ
  • 508 / 195 / 1
To może coś o podcieraniu...
Od przodu do tyłu czy od tyłu w strone jajec?
Na ile części składacie papier?
Używacie czegoś jeszcze pokroju mokrych chusteczek?

Przeniesiono - czoug
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 5801 / 1192 / 43
Najlepszy szary papier.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 205 / 64 / 0
Dupy się nie podciera, tylko podmywanie. Większość świata to wie tylko europejczycy rozcierają gówno między pośladami.
  • 5801 / 1192 / 43
Przed podmyciem powinno się podetrzeć.
  • 328 / 42 / 0
Składam na 2 razy i podcieram w stronę jajec xd
  • 1339 / 338 / 13
Pamietam jak w akademiku miałem takie ściereczki uniwersalne do sterylizacji igieł, kibla itp 99% alko. Ziomek nie był zachwycony jak sie zorientował, ze nie ma papieru ale w ostateczności można używać.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5801 / 1192 / 43
Krzyżacy podcierali się liściami kapusty.

Ja słyszałem, że prawdziwy Punk nie podciera dupy.
  • 1339 / 338 / 13
Ja od niepamiętnych czasów zawsze wypierdalalem rolki z roboty czy to z biurowca albo restauracji czy jakiego magazynu, taki bonus do marnych zarobków.

Nie polecam podcierać chusteczkami do nosa, jak juz koniecznie to raczej 2 warstwowym bo jest inna gramatura papieru i może kibel zatkać, wszystkie ciężkie opiostolce jak i rzadkie stimo sraki ujrzą w końcu światło dzienne.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 227 / 77 / 0
Jak najtańszym, ale trójwarstwowym.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 184 / 17 / 0
Podobno ludzie dzielą się na dwie grupy - tych co podcierają się na siedząco i tych, co na stojąco, a większość jednych i drugich nie wie o istnieniu tej drugiej grupy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.