4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Sheeshard2137
Czy dostałeś to w zachodniopomorskim?

Miałem chwilą przerwę przez operacje i wczoraj podbiłem do mojego szamana, którego do wczoraj uważałem za najlepszego gracza na rejonie.

Jakież było dziś moje zdziwienie, kiedy nastawiłem się na całonocne rypanie z panną, w akompaniamencie szaroprzezroczystych kryształków.... a dostałem jakieś białe grudy, które jak kolega wyżej pisze można było je kruszyć w palcach.

Wchodzi lekki nieogar, może delikatny speed, eufo nie poczułem, ale najważniejsze dla mnie - libido, nietknięte. Do tego fujara jak przy 3mmc/3cmc stoi na baczność to dziś się schował i ciężko go znaleźć choćby z lupą.

Jak po szarych kryształkach nie mam absolutnie żadnego zjazdu, tak dziś czuje, że będzie kocioł cały dzień.

Szczerze, to po takim manewrze gdzie zostawiłem mu nie mało floty, odstawić taki numer, wole już rzucić to w pizdu

A przynajmniej póki nie wróci przezroczysta szarość na rewir
  • 9 / / 0
Nvm, doczytałem że małopolska tak czy siak, wczoraj mnie ziomek zrobił w balona i dostałem coś straaasznie podobnego

Ukochany przeze mnie szaroprzezroczysty kryształ byl:

Bez zapachu, nos żrący w kurwe, libido x9999, chęć na dorzutke co 40min, czy brałem 1g czy 4g, wszystko szło w noc, nie dało się odłożyć na kiedy indziej. Mimo to zjeby prawie że nie odczuwalne

To białe coś z wczoraj?
Chemiczny zapach, zatoki i nos odrętwiały/znieczulony, libido takie same albo nawet gorsze. Nie ma absolutnie żadnych chęci na dorzutke. A sama zjeba czuje ze będzie koszmarna.

Jest ktoś w stanie mnie nakierować co to były za szare kamyki + co to dziś za gówno grosza warte?
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2023 przez Dewu666, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 9 / / 0
Mój szaman strasznie się oburzył, kiedy mu napisałem, żeby się odezwał, jak będzie miał to co wcześniej, nie lubię z nim pisać gdy jest w sztosie. Wyleciał mi, że chuja się znam, to jest to samo, ludzie chwalą, a formą się zmieniła, bo coś tam zdelegalizowali w Holandii i nie mogą już pichcić szarych kryształów 😆 gdzie temat nie jest nawet w 10% tak dobry jak kamyki, ale mniejsza. Mówi, że na rejonie nie ma nikt i szybko mieć nie będzie, serio coś zakazali w tej Holce niedawno?
  • 10 / 1 / 0
04 listopada 2023Dewu666 pisze:
dostałem to w Małopolsce

Działanie i libido tak jak opisałeś

Po zjedzeniu szt była zwała spora
  • 508 / 195 / 1
No ktoś tam pisał,że we wrześniu 3-CMC zdelegalizowali w holce.
Nie wiem co miałeś za gówno,podobnie miałem po wątpliwej jakości NEPie.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 81 / 3 / 0
tak 3cmc zdelegalizowano oraz eutylon teraz legalnie produkuja 2mmc 3cec 4cec pewnie to za 2 lata zaleje nasz rynek a o cmc nikt nie bedzie juz pamietal
  • 53 / 7 / 0
Czy ktoś może opisać i w 100 być pewnym jak powinno wyglądać 4mmc a jak 4cmc? Czy może być w różnych formach kamień/kryształ lub taki bardziej puder po ścieraniu?
To co było wcześniej to bylo w bryłce białej taka biało żółta, na tarce ładnie się tarło rozkruszalo bezdźwięcznie a teraz już tego nie ma ale nigdy żadnym odczynnikiem tego nie sprawdziłem i nie wiem co to było.

Suchość na maksa wystawianie języka w celi nawilżenia ust libido na maksa widać po oczach

W smaku powinien być gorzki/cierpki

Teraz wszystko co dostępne to kamienie i mówią że to 4mmc a się okazuje metaamfetamina

Zamieszczam zdjęcie czy to może być 4mmc?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1330 / 337 / 13
@tomekkann to bardziej wygląda na kryształki soli z Wieliczki leżące na policyjnym stole.

Temat wałkowany 1000 razy - z opisu nawet nie wspomniałeś ile zażyłeś i w jakich okolicznościach, to może być mefedron jak i 10 innych ketonów.

Odnoszę wrażenie, ze polskiej policji brakuje pieniędzy na badania albo jest coraz głupsza.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
Siemka dostałam dzis nowa grude, po zażyciu substancji snifdem gdy taka dawka mef juz by mnie klepla o dziwno nie czułam euforii raczej samo pobudzenie, nawet gdy mówimy o speedzie to rowniez nasz humor wędruje w gore, tak tez nie było, łatwo sie kruszy i rozdziela, kolor podchodzący w róż i widocznie przezroczysty. ktos pomoze zidetyfikowac obiekt? ;p
06EB2443-113D-47BE-8831-13304F39D025.jpeg
78F49760-24D4-4BBE-B0BF-64619A95620B.jpeg
E0F73783-11E2-44FC-A89B-7EBAA6F30037.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1787 / 244 / 0
Czegoś ci nie brakuje?

A już wiem testu na obecność mefedronu w twoim krysztale czyli testu MARQUIS pzdr
NCUX
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.