Zastanawiam się nad rotowaniem substancjami zeby codziennie lub co dwa dni cos wrzucać ale takiego delikatnego na poprawe samopoczucia, leciutka euforia czy coś, by móc normalnie żyć.
Rozkminiał już ktoś taki cykl i środki lekko euforyzujące?
Zmiana środkóę pozwalałaby uniknąć rutyny i dawałaby ciągne nowe doswiadczenia pod innym kątem.
MYślałem o rotowaniu tkaich środków co znam czyli Kratom, DXM, niebieski lotus, GHB. Nie wiem czy mikrodozowanie empatogenow jak MDMA cos daje i mozna pracować po tym i rzeczywiscie cos czuć? Co jeszcze mozna dorzucić? SSRI odpada. Jakieś pomysły? Pamiętajcie że pytam o srodki i dawki do mozliwosci funkcjonowania normalnie, praca rodzina itd a nie do uwalenia się na lóżku ;-)
Przeniesiono - czoug
To smutne, ale jeśli potrzebujesz być na bani "by móc normalnie żyć" , to wątpię że wrzucanie codziennie wyjdzie na dobre i utrzymasz 'minimalne ' dawki.
Moim zdaniem to potrzebujesz serii ćwiczeń z rana , a nie nowych uzależnień. Taki naturalny zastrzyk endorfin na dobry początek dnia przebija te minimalne dawki które moim zdaniem nie mają sensu w ogóle, to się mija z celem dla mnie ćpać- żeby się nie naćpać, To se kawe kurde zrób.
Albo wal fete, jak co drugi polski przodownik pracy. Bo walenie na zmiane Acodinu i kratomu "dla smaku" to troche hardcore.
Z wszystkich rzeczy to niestety stymulanty najbardziej się nadają do pracy, właśnie w małych dawkach.
Co do @czajnikof'a też się zgadzam. Zmienna zabawa kratomem oraz Acodinem to pojebana sprawa, teoretycznie pchasz/chcesz się pchać w jeszcze większe gówno, niż teraz.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ja juz 3 dni lekki ciąg politoxy taki trochę dluzszy weekend ale grunt żeby nie przesadzać z dawkami
wczoraj dopiero wymęczyłem torbe koksu, jointy paliłem jak papierosy (tj zamiennik) i do tego pochlal jakies alko wynalazki (gin z tonica). Dzisiaj spokojniej ale kurna z głową; pizka i dopiero deser maupecka vudeczka i krajoweczka i kojitsu dobrze wjeżdża. Jedyny problem, ze nie starczy mi tytoniu i bletek do jarania męczą juz te wiadra
gastro trzyma oporowo ale jest gituwa; nie narozrabiałem i nikomu nie stała sie krzywda. Mógłbym zajebac se jeszcze cos z apteczki na sen ale po chuj jak jest zajebiscie.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
08 listopada 2023AnnaS pisze: Czy zawsze idzie się na dno będąc politoksy nie zawsze ale czy można tak. Tutaj jest 50 na 50
Ta produktywności i entuzjazm, uderzenie dopaminy vs brak skupienia, nieogar, zjemaba pamięć złotej rybki...? No helou? ;)
No w każdym razie to mi się nie spodobało, wolałem już siedzieć trzeźwo.
"Rutyna to rzecz zgubna "
26 listopada 2023Atropolamine pisze:Zgrabnie żonglując rożnymi - nie zdążą.W dodatku pozytywy utrzymują się na zadowalającym poziomie ;)08 listopada 2023AnnaS pisze: Czy zawsze idzie się na dno będąc politoksy nie zawsze ale czy można tak. Tutaj jest 50 na 50
Politoksykomania to piekło umysłu a nie zabawa w żonglowanie, kurwa.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.