Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 306 / 36 / 1
jak jeszcze nie miałem zajechanych receptorów to mój idealny poranek zaczynał się od mocnej kawy z odrobiną mleka i 10 min później mała porcja giebla
kurwa ale to dawało powera i pięknie nakręcało na parę godzin
we were somewhere around Barstow
  • 100 / 18 / 0
Gdy trafiam wciągający film na cinemax, motywujący do dalszego dnia. Głos tego lektora pomaga mi kumać.
Uwaga! Użytkownik CiekawskiJeden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1184 / 43
Wzwód z rana to podstawa.
To najlepsza oznaka zdrowia.
Jeszcze jak budzisz się, a pod powiekami jeszcze zamglone resztki snu...

A giebel i kawa jak napisał kolega wyżej, to już nie ma nic lepszego.
Jednoosobowa impreza z rana.
Do tego jak masz co dopić po wczorajszym melanżu, piwo z rana jak śmietana.
Ale nie na kacu, to to nie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
Ja zauważyłem że najlepiej po porannym zalogowaniu się, lepiej wychodzę na uspokajaczach niż kawa bo stawia na nogi. Wstaję z reguły pobudzony więc tak jak teraz bardzo mocny napar z chmielu i ashwaghanda w kapsułkach i jest kozak.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
Mowcie co chcecie ale rano sie zle cpa , nie ma tego klimatu nawet ten slynny wake&bake to mi nie lezy . Najprzyjemniej jak sie tak najaram poprzedniej nocy , ze jeszcze wstaje "za zielona mgielka" :liść: :halu: albo afterglow po psychodelikach taki leniwy .

Wyskoczyc z lozka jak najszybciej , lunac i przy okazji przemyc twarz zimna woda . Potem szybkie cwiczenia i to wystarcza na rozruch . Kawa na treningi albo jakies nieludzkie pory typu 5-6 rano .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...