Moja historia wygląda tak, od jakoś 15 roku życia eksperymentowałem z kodeina. Było to wtedy w ścisłej kontroli, chociaż można by rzecz, że nie koniecznie ścisłej. Byłem wtedy młodym obiecującym sportowcem, który w pewnym momencie oglądając jakiś kanał na YT na temat narkotyków strasznie sobie je wyidealizował, patrząc tylko na ich dobre strony, nie widząc złych i złych do przewidzenia konsekwencji. Będąc w internacie właśnie z tego forum dowiedziałem się czym jest kodeina
I teraz wracamy do czasów wczesnej dorosłości. Wpadłem w nałóg kodeinowy, nie jakiś skrajny, ale jest to wciąż nałóg. Objawy odstawienie fizyczne do wytrzymania, ale psycha ciśnienia nie wytrzymuje. Doszedł kolejny związek Phenibut i kodeina...
W tym momencie po ciągu Phenibut i kodeina, z kodeiny udało się wyjść przy pomocy Feniu. I zostaje nieszczęsny fenibut. Odstawilem go w cholerę przestawiłem się na ColdTurkey, objawy nie najgorsze, ale zaczęły się włączać drżenia. W takim razie zastosowałem z wciągu dnia diazepam który niweluje te negatywne skutki i na wieczór lorazepam, lecz to nie przynosi skutku. Z tego co wyczytałem to fenibut oddziałuje na podjednostkę GABA B a benzo na A. I myślałem żeby szybko przeżycić się z jednego na drugiego i resztę delikatnych objawów skończyć na lekach typowo nasennych... Ale coś mi tu nie gra. Dzisiaj nafaszerowalem się 4x5 diazepam w ciągu dnia, pod wieczór 1mg lorazepam i 0,5 klona. Wytłumaczy mi ktoś co tu nie gra jak to ogarnąć. Będę wdzięczny za każdą pomoc.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.