16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
A może to tak naprawdę tylko zaufany informator i donosi za pieniądze?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Wstyd jak chuj bo to niedziela, godzina 15, rodzinki z dziećmi w autobusie a ja skuty na środku autobusu stoję i czekam aż ten zjeb przeszuka miejsce na którym siedziałem. Wyciągnął mnie i prowadził jak trofeum przez miasto z 200 metrów, po drodze minęła nas kabaryna, pies im machnął ręką jak po taksówkę w Nowym Jorku, zatrzymali się z piskiem opon drzwi się otworzyły i mnie wrzucił na ryj do kabaretu. Zajechaliśmy na miejsce z którego zbiegłem to byłem w szoku. Do mnie gówniarza 18 lat zjechały się jeszcze dwie duże suki i dwa nieoznakowane z technikami, znaleźli głąby 0.07G zioła (brawo!). Resztę w nadkole wyjebalem w autobusie więc miałem grubo na nich wyjebane ale czegoś takiego to się nie spodziewałem co chłop odjebal. Przesłuchiwał mnie jakieś 3/4 godziny bez przerwy. Przez ten czas dostałem dwa razy gazem, poobijał mnie srogo, straszył że chłopakom porozpowiada że się rozjebalem bo wśród gapiów stały pewne osoby. Na sam koniec jak nic im nie powiedziałem po czynnościach jak już wychodziłem to mówili do mnie "ale ty głupi i młody jesteś małolat, ty ich tak kryjesz a oni by się rozjebali na ciebie bez mrugnięcia oka" muszę przyznać że z tym mieli rację jak się jakiś czas później okazało. Tak czy siak mam awersję do policji i staram się unikać jak ognia.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.