Jakies doswiadczenia? Kombinacja prawdopodobnie z 2fma, tez lowkey dose ~10’s na start. Mysle o wodzie destylowanej, roztwory nie beda trzymane dluzej niz 5/10 dni. Raczej osobno. Myslalem o starcie dnia z 4fmph, a po kilku h bump 2fma. Ktos cos?
Just give us some truth"
Just give us some truth"
17 lipca 2022Stteetart pisze:Jest normalnie dostępna.07 marca 2022Inter trade 2 pisze: a zakład że jest w kraju Basków?
Gadanie, że nie ma preferują Ci którzy zajechali sobie dopaminę z jakichś tam powodów.
Czy nie dbając o siebie czy cpajac inne substancje.
Doprowadź się do stanu z najlepszego okresu w życiu i wrzuć to co krąży jako 4f-MPH.
Zadaj pytanie w dziale sprzedawcy+
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Zamówiłam znajomej (75 kg obywatela z wyższym wykształceniem) z dorosłym ADHD 3g jako formę leczenia, której psychiatrzy wgl nie chcą pomóc - piszą jej jakieś piracetamy, wortioksetyny i inne gunwo tego typu. Ja spróbowałam tego 4F-MPH 5 mg - zaraz tętno 110 (ale po ćpaniu źle reaguję na dopaminergiki). Ona wyjebała w trakcie kilku godzin łącznie 170 mg (różnie, oral w spirytusie i sniffem), tętno nie przekroczyło 90, ciśnienie 90/60. Czuła się świetnie, oprócz tego że nie mogła zasnąć po ojebaniu literalnie połowy apteki i wymiksowaniu wszystkiego ze wszystkim (tramal+zolpidem+benzo+alko+hydroksyzyna), but then again benzo potrafi działać paradoksalnie na ludzi z ADHD.
Na ADHD oczywiście zupełnie nie zadziałało.
Potwierdzone uczelnianym GC/MSem że to 4F-MPH.
No po prostu ja pierdolę, takiego ADHD jeszcze w życiu nie widziałam. Co ciekawe, bupropion na jej ADHD działa super. Iść bardziej w stronę atomoksetyny i noradrenergików?
W spirytusie rozpuszcza się elegancko, próbowane.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Ona wyjebała w trakcie kilku godzin łącznie 170 mg
każdy kto testował temat za legala wie, że dawki powyżej 10mg to już sporo, a powyżej 20mg to już granica przedawkowania, szczególnie bez tolerki
sam w ostatnich latach próbowałem paru sortów z holandii ale to jest taka hujnia że szkoda gadać
Potwierdzone uczelnianym GC/MSem że to 4F-MPH
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.