Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 3 / 0
Mega zadupie. Musiałem pierw na duckduckgo Maps ogarnąć gdzie to w ogóle jest😆 sorry, ale trochę są daleko. Ale o co ci dokładnie chodzi? Bo zieleń raczej wszystko znajdziesz. Ale jak coś mocniejszego to musiał byś albo do Lipska albo do Hanoweru. W obu miastach znajdziesz przy dworcu scenę.. tam dostaniesz wszystko, nawet bez znajomosci języka, po angielsku tam Zawiszę ktoś mówi
  • 2 / / 0
No wiem że zadupie xD gdybym ja miał wybierać to bym wybrał zadupie pod Berlinem do życia, a wracając to tak głównie coś twardszego i białego bo w opio się nie bawię, a kiedyś właśnie coś stąd miałem ale to pokręcona historia, a masz jakąś wiedzę np na temat Magdeburgu ?
  • 1 / / 0
siema. Poszukuje kogoś w okolicy ? Dajcie znać może gdzie szukać. Konkretnie bad zwischenahn lub Oldenburg.
  • 1 / 1 / 0
Szukam pomocy w okolicach Stuttgartu, dokąd najlepiej się udać, sprawa pierwszej potrzeby
  • 3 / / 0
LÜBECK pomógł by ktoś na szybko, speed ale bardziej kryształ
  • 94 / 10 / 0
dortmund
chce ktos moze polatac to mozna cos ogarnac jak ktos chetny to pisaccc
Ostatnio zmieniony 17 września 2023 przez psotka123, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 17 / 3 / 0
Hejka!
Czy w Berlinie łatwo znajdę piko?
  • 1265 / 319 / 12
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: Czoug »
Nie wiem jak telegramy i snapczaty ale z ulicy na pewno łatwiej będzie Ci ogarnąć zielsko lub koks - bez dobrego dojścia możesz liczyć na jakość przeciętnie-dobrą.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: xochx »
Będą jakieś problemy z przejazdem przez granice pociągiem ze speedem? Jakieś psy kręcące się po pociągu albo coś
  • 4291 / 698 / 2117
Nieprzeczytany post autor: deadmau5 »
Raczej nie. Niemniej jednak ogłoszono zmiany na granicach Niemiecko-Polskich i vice versa. Dotyczą one wzmożonej ilości kontroli ze względu na imigrantów. O ile na pewno będą stać na przejściach granicznych, o tyle czasem też po pociągu pochodzić mogą - jednak jest to tylko moje subiektywne odczucie. Na pewno wzmożone kontrole mogą objąć też pociągi, lecz będą o wiele rzadsze niż przejazdy graniczne autem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".