Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 226 / 10 / 0
Tej stymulacji towarzyszy jakaś przyjemność (jak po kresce fety - taki wewnętrzny spokój)? Czy tylko poprawa funkcji poznawczych, rozbudzenie?
  • 507 / 194 / 1
Towarzyszy mi większy spokój i opanowanie niż po fuce.Ale z fetą łączyć nie polecam bo wtedy ja miałem lekką psychozę i mega roztrzęsienie.

Da się ogólnie uzależnieńić psychicznie.Znaczy napewno się da,ale czy ktoś tu też tak miał.Ja ostatnio rano przez pominięcie dawki miałem obniżony nastrój,anhedonie itd.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 280 / 14 / 0
Tak. Selegilina pokazuje swoje prawdziwe oblicze jak jest brana regularnie codziennie w stałej dawce. U mnie różnica między 5 a 10 mg była ogromna, że nie umiem zejść do 5. A wychylenie się ponad 10 mg to marnowanie towaru. Poddenerwowanie, szybka irytacja i robienie z siebie Pana mądralińskiego szybko spowodowały, że wróciłem do 10 mg. Brałem 3 miesiące 10 mg podjęzykowo i nie zauważyłem wzrostu tolerancji na całej płaszczyźnie tego pojęcia.

Aktualnie zamiast 10 mg selegiliny pod postacią leku Segan lecę 20-24 mg jej fluorowego analogu, 4f- selegilinę. Jak dla mnie działa szybciej, już po 2 dniach czuję jej moc oraz jest mocniejszy kop. Nie wiem czy to wina dawki czy tego, że fluorowym analog działa szybciej, ale krócej. Byłem święcie przekonany, że czerwona miarka od Noopetu to 5-6 mg a nie 10-12 xd. Jak pisał kolega wyżej. Nie uzależnia może psychicznie, ale jeśli ktoś pod odstawieniu Sele poczuje spadek samooceny, motywacji może sięgnąć po nią gdyż działa wręcz od razu. Dodatkowo 4f Sele nie podnosi u libido. Lub jeszcze nie podnosiło...
  • 239 / 24 / 0
Można taki analog selegiliny nabyć bez recepty?
jestem obłąkany
  • 507 / 194 / 1
Można w proszku u pewnego vendora,w dziale sprzedawcy możesz poszukać
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2933 / 1591 / 35
Zdecydowanie sele czy analogi działają skutecznie ale delikatnie.Ja z reguły stosuje do pea delikatnych dawek także i solo. Mam rozeznanie więc wiem dawka dobieramy indywidualnie. Nie ładujemy za dużo w siebie bo nie ma to sensu.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 280 / 14 / 0
Szacun. Ja nigdy nie miałem wyczuć dawki. Ale selegilina jest dla mnie idealnym lekiem na senność, "wyjebane po pracy" ect. I chyba jest najmniej inwazyjna na organizm. Prolaktyna,. otyłość po lekowa ect. W czwartek mam nockę to zrobię sobie panel wątrobowy, trzustkowy do którego chyba się zabieram od miesiąca. Szczególnie, że od 3 miechów również z tonę sulfo z Thio ojebałem...
  • 280 / 14 / 0
Wróciłem do selegiliny 10. 4f-deprenyl mam w zapasie. Kocham to iMAO. Wątroba ok trzustka też. Lipidy ok, Wszystko we widłach...
  • 1758 / 240 / 0
Wiem potrzebuję do opracowania badań na ludziach odnośnie długości życia a selegilina, znalazłem o szczurach może być po angielsku był bym wdzięczny za materiały w tym temacie.
  • 37 / 5 / 0
Czy zastosowanie selegiliny (której dostanie nie jest dla mnie problemem) w małych dawkach typu 1-2 mg pomogło by na większą pewność siebie i podryw ;D ? Z jakimi skutkami ubocznymi trzeba się liczyć w niskich dawkach ?
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2023 przez paxtiniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.