Da się ogólnie uzależnieńić psychicznie.Znaczy napewno się da,ale czy ktoś tu też tak miał.Ja ostatnio rano przez pominięcie dawki miałem obniżony nastrój,anhedonie itd.
Aktualnie zamiast 10 mg selegiliny pod postacią leku Segan lecę 20-24 mg jej fluorowego analogu, 4f- selegilinę. Jak dla mnie działa szybciej, już po 2 dniach czuję jej moc oraz jest mocniejszy kop. Nie wiem czy to wina dawki czy tego, że fluorowym analog działa szybciej, ale krócej. Byłem święcie przekonany, że czerwona miarka od Noopetu to 5-6 mg a nie 10-12 xd. Jak pisał kolega wyżej. Nie uzależnia może psychicznie, ale jeśli ktoś pod odstawieniu Sele poczuje spadek samooceny, motywacji może sięgnąć po nią gdyż działa wręcz od razu. Dodatkowo 4f Sele nie podnosi u libido. Lub jeszcze nie podnosiło...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.