Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 98 / 2 / 0
Czy to może być syntetyczna trawa? Po zapaleniu jest odczucie jakby się wsadziło głowę do pralki, halucynacje słuchowe bywają, nie ma czerwonych oczu ani dużej euforii? Kiedyś lepsze było palenie, nie to co teraz gówno sprzedają.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4425 / 707 / 2117
My nie magicy. A może ktoś namaczał w gównie i kupiłeś? Kwestia skąd masz towar. Najlepsze źródło to jak niektórzy tutaj mają — własnej roboty, jak sobie hodują. Teraz kupno z drugiej ręki zawsze wiąże się z ryzykiem, że nie wiesz, co to za produkt.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2042 / 336 / 0
19 września 2023trzykrotnie pisze:
Czy to może być syntetyczna trawa? Po zapaleniu jest odczucie jakby się wsadziło głowę do pralki, halucynacje słuchowe bywają, nie ma czerwonych oczu ani dużej euforii? Kiedyś lepsze było palenie, nie to co teraz gówno sprzedają.
Na moje oko to wygląda jak dobre bakanie. Dziwne że brak czerwonych oczu jak na początku palenia to kumam niektóe odmiany tak mają ale po np kilku lufach nadal oczy białe?
Ogólnie wygląda kozacko. Może po prostu właśnie za dobre aż cie wyjebało z kapci
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 142 / 35 / 0
W dzisiejszych czasach jeśli sam nie wyhodujesz (oczywiście w Polsce jest to nielegalne) lub nie jesteś pacjentem medycznej marihuany to sam bóg wie co tam siedzi. Susz CBD kropiony syntetycznymi kanna, HHC itd. Bezpieczniej jest już brać twarde narkotyki bo tam już z góry wiesz, że to gówno niezdrowe XD Oczywiście z przymrużeniem oka proszę traktować ostatnie zdanie.
  • 266 / 30 / 0
09 września 2023davidoffffffffff pisze:
Jaracie jak jesteście chorzy (typu przeziębienie, grypa)? Na mnie wtedy zioło działa bardzo euforycznie i faza jest zupełnie inna.
Jaram, a jakże. Kopie trochę inaczej i dużo mocniej, czym człowiek bardziej umierający od choroby tym mocniej klepie i - przynajmniej w moim przypadku zdecydowanie zmniejsza wszystkie objawy choroby. Nawet jak leżę ledwo żywy to jak się zbakam jestem w stanie i film obejrzeć i na kompie posiedzieć...podsumowując mi pomaga przy chorobie
  • 151 / 67 / 0
Jak dla mnie to typowe objawy po paleniu, brakuje tylko stanów lękowych, depresyjnych i poszarzenia kolorów %-D
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
@trzykrotnie wyglada normalnie , teoretycznie ktos moglby zamowic CBD i nasaczyc maczana ale 1 kosztuje prawie tyle samo a 2 jest nielegal wiec sens takiego manewru watpliwy . Drugi scenariusz to klasyka w tym watku - przejarales sie = chemol :korposzczur:
Po samym zdjeciu nie sposob poznac .

Ja tym razem zamowilem sobie haszyk , do tej pory praktycznie tylko topy jarane wiec bedzie cos na odmiane . Normalnie sie mieli w mlynku i do vapa czy jeszcze jakas obrobka potrzebna ?
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 12707 / 2457 / 0
Takie dziwne rzeczy mogą pojawić się po naturalnym paleniu. Zmęczenie, odwodnienie, czy coś w tym stylu w połączeniu z wysokim stężeniem THC niejednego da radę. Palenie na fotce wygląda raczej normalnie.
  • 34 / 6 / 0
06 sierpnia 2023bortel420 pisze:
Przepraszam, że piszę tu ale nie wiem jak zrobić posta bo dopiero weszłem w tą strone.
Witam. W skrócie moje życie chyba dobiega końca jak nie ma rozwiązania. Potrzebuje pomocy. [/note]
Jeśli chcesz pomocy to ja Ci powiem tak.
Po prostu jesteś narkomanem, oszukujesz wszystkich dookoła i byćmoże siebie samego też. Im wcześniej to sobie uświadomisz, tym dla Ciebie lepiej.
Z ziołem można żyć elegancko ale jak się nie potrafi to trudno.

Fuzja - D5
09 września 2023davidoffffffffff pisze:
Jaracie jak jesteście chorzy (typu przeziębienie, grypa)? Na mnie wtedy zioło działa bardzo euforycznie i faza jest zupełnie inna.
Człowieku, jak jestem przeziębiony i sobie zapale... Dosłownie wszystkie objawy choroby mijają. Natychmiast. Nie mam pojęcia jak to działa i czemu tak jest ale mj zjada wszystkie leki typu ibuprofen pod tym względem.
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Witam. Niech mi ktoś w końcu po ludzku wytłumaczy, czemu ludzie palą dzień w dzień, a ja po jednym dniu palenia w dobrym set&setting, na kilka kolejnych dni mam lęki, brak energii i motywacji i co najgorsze, wielką chęć zapalenia znowu, nawet jeśli nie jestem w posiadaniu. Da się coś zrobić, żebym tak nie miał?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 17:21:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770139212'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków

To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?