Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
19 września 2023trzykrotnie pisze: Czy to może być syntetyczna trawa? Po zapaleniu jest odczucie jakby się wsadziło głowę do pralki, halucynacje słuchowe bywają, nie ma czerwonych oczu ani dużej euforii? Kiedyś lepsze było palenie, nie to co teraz gówno sprzedają.
Ogólnie wygląda kozacko. Może po prostu właśnie za dobre aż cie wyjebało z kapci
19 września 2023trzykrotnie pisze: Czy to może być syntetyczna trawa? Po zapaleniu jest odczucie jakby się wsadziło głowę do pralki, halucynacje słuchowe bywają, nie ma czerwonych oczu ani dużej euforii? Kiedyś lepsze było palenie, nie to co teraz gówno sprzedają.
09 września 2023davidoffffffffff pisze: Jaracie jak jesteście chorzy (typu przeziębienie, grypa)? Na mnie wtedy zioło działa bardzo euforycznie i faza jest zupełnie inna.
Po samym zdjeciu nie sposob poznac .
Ja tym razem zamowilem sobie haszyk , do tej pory praktycznie tylko topy jarane wiec bedzie cos na odmiane . Normalnie sie mieli w mlynku i do vapa czy jeszcze jakas obrobka potrzebna ?
06 sierpnia 2023bortel420 pisze: Przepraszam, że piszę tu ale nie wiem jak zrobić posta bo dopiero weszłem w tą strone.
Witam. W skrócie moje życie chyba dobiega końca jak nie ma rozwiązania. Potrzebuje pomocy. [/note]
Po prostu jesteś narkomanem, oszukujesz wszystkich dookoła i byćmoże siebie samego też. Im wcześniej to sobie uświadomisz, tym dla Ciebie lepiej.
Z ziołem można żyć elegancko ale jak się nie potrafi to trudno.
Fuzja - D5
09 września 2023davidoffffffffff pisze: Jaracie jak jesteście chorzy (typu przeziębienie, grypa)? Na mnie wtedy zioło działa bardzo euforycznie i faza jest zupełnie inna.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?