Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eta »
o nieee xD
rozjebała mnie ta rozmowa samego z sobą :P
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: die »
mnie oszołomiła
jak zwał, tak zwał...
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
z wyższej pułki debata
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Odbyt Nie ja juz nie chce. Ciagle krwia sram i sraczka napierdalam.
Amfetamina/Metkatynon: Wypierdalaj
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
rzuchwa: A ja mam dość bo ciągle kurwa muszę się ruszać, strasznie to kurwa męczące... Da ktoś gumę do żucia?
Ja jakoś po po dłuszym kontakcie z dragami nauczylem sie opanować i nie ruszam wcale szczenką nic nie zuje. Tylko na zjezdzie szczenka drzy .
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
mouim zdaniem pikawa i ogólnie układ krwionośny dostają w huj. dzis 5 dzien leci i ciśnienie mam w huj wysokie i dusi mnie w klatce piersiowej. siedząc na kompie co chwila widze cienie. powaga co chwila sie obracam czy tam kto jest
Maisssterrr qrwy
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Burek i co taka fajna jest amfetamina, zwłaszcza w ciągach?
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2008 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyThc »
mi od wciągania speeda na jedną dziurkę to mnie zatoki często napierdalają a po tej stronie gdzie wciągałem
boli mocniej niż po drugiej :-/ <_<
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 232 / 1 / 0
serce...wątroba, żołądek, płuca (5metrów w szybkim tempie przejść się nie da %-D ) wszystkie mięśnie... nawet jelita bolą (nie wiem od czego, nie jem białego, właściwie nie jem praktycznie nic ) (?)

jednak myślę, że zapomnieliście jeszcze o nerkach ^_^

btw... czy branie amfetaminy sposobem:
tydzień ciągu, 2 dni przerwy, tydzień ciągu, dzień przerwy.....(w nieskończoność) liczy się jako jeden ciąg, czy jako kilka osobnych? (tak, tak wyśmiejcie... z czystej ciekawości się pytam ;-) )
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 2 / 0
Tydzień ciągu??? O kuźwa, to musisz mieć nieźle yebiący materiał :D
Nie mówiąc już o tych helikopterach, które latają nad Twoim domem i Cię szukają w 2 dni przerwy :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.