Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
dawka max iv 20 mg
LD50 01-1,0 zależy od osobnika, byli i tacy co przeżyli 2 g radze zacząć od 10 mg
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
DusterSeele pisze: przy 50mg dozylnie nie mam problemow,wiecej nieprobowalam ze wzgledow bezpieczenstwa. polecam do morfiny brac oslonki na zoladek by zapobiec nudnosciom i zyganiu. oslonki takie jak sie bierze przy antybiotykach,czy np metoclopranidum<to bardzo dobrze dziala anty wymiotnie>
// edit
Aha, a działa to lepiej niz np aviomarin?
Hurra, diese Welt geht unter
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.