18 sierpnia 2023Showyournoobs pisze: Wiecie ile czasu po pasie moge wydmuchać nos bez straty towaru? Czy w miarę od razu Czy doczekać 5 Czy 10 minut? Zawsze zaczyna mi kapać z nosa i chce jak najszybciej
Rozkręcasz, tniesz nożem na pół i masz dwie zajebiste zwijki wielokrotnego użytku
[ external image ]
Na stówę to górna część płuc, jebią mnie one tylko w czechach, do tego uczucie zalegającej flegmy w gardle, której wychrząkanie jest możliwe tylko po łyku jakiegoś napoju. Dziwna sprawa, może że to suche to leci głębiej?
Serducho serduchem swoją drogą, inny ból, inne miejsce, boli od innego kontynentu ;)
Co do samego wciagniecia lepiej powoli a rownomiernie nie tak agresywnie jak na filmach ze polyka ta kreche w sekunde .
Na splyw pomaga guma i cos do popicia . Jak jest dobra biodostepnosc to lepiej jesc niz szurac po co meczyc kichawe i wyniszczac sluzowke .
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.