18 sierpnia 2023Showyournoobs pisze: Wiecie ile czasu po pasie moge wydmuchać nos bez straty towaru? Czy w miarę od razu Czy doczekać 5 Czy 10 minut? Zawsze zaczyna mi kapać z nosa i chce jak najszybciej
Rozkręcasz, tniesz nożem na pół i masz dwie zajebiste zwijki wielokrotnego użytku
[ external image ]
Na stówę to górna część płuc, jebią mnie one tylko w czechach, do tego uczucie zalegającej flegmy w gardle, której wychrząkanie jest możliwe tylko po łyku jakiegoś napoju. Dziwna sprawa, może że to suche to leci głębiej?
Serducho serduchem swoją drogą, inny ból, inne miejsce, boli od innego kontynentu ;)
Co do samego wciagniecia lepiej powoli a rownomiernie nie tak agresywnie jak na filmach ze polyka ta kreche w sekunde .
Na splyw pomaga guma i cos do popicia . Jak jest dobra biodostepnosc to lepiej jesc niz szurac po co meczyc kichawe i wyniszczac sluzowke .
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.