4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Wiecie ile czasu po pasie moge wydmuchać nos bez straty towaru? Czy w miarę od razu Czy doczekać 5 Czy 10 minut? Zawsze zaczyna mi kapać z nosa i chce jak najszybciej
  • 1 / 1 / 0
nie smarkaj od razu bo zmarnujesz towar, jak ci leci to ciagnij nosem, a w ostatecznosci wycieran to co ci kapie (ale nie wydmuchuj)
  • 13 / 1 / 0
18 sierpnia 2023Showyournoobs pisze:
Wiecie ile czasu po pasie moge wydmuchać nos bez straty towaru? Czy w miarę od razu Czy doczekać 5 Czy 10 minut? Zawsze zaczyna mi kapać z nosa i chce jak najszybciej
Tak jak napisałeś, 5-10min po, w zasadzie jak juz czujesz, że faza weszła to możesz wydmuchać.
  • 2 / 1 / 0
Najlepsza domowa "zwijka" - długopis BIC :D
Rozkręcasz, tniesz nożem na pół i masz dwie zajebiste zwijki wielokrotnego użytku

[ external image ]
  • 72 / 2 / 0
Co doradzicie gdy leci wszystko w płuca? Bo czym tłumaczyć ból w klatce piersiowej i natarczywy kaszel.
  • 4 / / 0
@warszawa24 też tak miałem, to chyba przez wyżarte zatoki. Wciągaj jednego pasa na raty powoli tak żeby nie leciało do gardła proste, sam powinieneś wyczuć tą technikę a jak to za trudne to przerzuć się na bombki albo wsadź se kamyka do dupy, tylko tego drugiego to nie praktykowałem i nwm kto tak robi ale ćpuny z hyperreal mówią że działa, tak że do odważnych świat należy smacznego 😜
Nie dajmy się zwariować :psycho:
  • 368 / 110 / 0
Kaszel może być od odażnienia gardła , może wciągaj lżej, nie na siłę, a tak jakbyś oddychał . Ból w klatce piersiowej może być oznaką jakichś problemów z sercem i to bardziej martwi, stymulanty serce obciążają.
"Life pain always sexy"
  • 72 / 2 / 0
Dzięki za wskazówki :) Innej drogi to sobie nie wyobrażam, trzeba będzie tą dostosować do obecnej sytuacji.

Na stówę to górna część płuc, jebią mnie one tylko w czechach, do tego uczucie zalegającej flegmy w gardle, której wychrząkanie jest możliwe tylko po łyku jakiegoś napoju. Dziwna sprawa, może że to suche to leci głębiej?
Serducho serduchem swoją drogą, inny ból, inne miejsce, boli od innego kontynentu ;)
  • 86 / 3 / 0
słyszałem że najlepiej wciągać powoli, bo wtedy jakoś lepiej się wchłania w nozdrza
  • 1455 / 592 / 0
Kupcie sobie slomke plastikowa albo podpierdolcie z baru - przetnijcie na pol i macie elegancki sprzet mozna go myc goraca woda mydlem wtedy wielokrotnego uzytku .
Co do samego wciagniecia lepiej powoli a rownomiernie nie tak agresywnie jak na filmach ze polyka ta kreche w sekunde .
Na splyw pomaga guma i cos do popicia . Jak jest dobra biodostepnosc to lepiej jesc niz szurac po co meczyc kichawe i wyniszczac sluzowke .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.