Po ciągu alko+mj przez kilka dni na festiwalu zwieńczonym wrzuceniem kwacha i zapiciem go golden szczochem zgubiłem portfel i wypaliłem w namiocie dziurę w suficie, bo mojej dziewczynie było duszno... Nie doprowadziłem się już nigdy do takiego stanu, mocne alko w dużych ilościach nie jest dla mnie.
Efekt końcowy (czyt. co sie działo dalej):
- Typ od szyby miał szyty palec, podobno niewiele brakowało żeby se costam przeciął i by była chujnia,
- Typ co chciał być bohaterem został zgazowany i dostał konkretny wpierdol (nawet nie było po nim widać śladów, tzw prawdziwe psy),
- Sąsiedzi nie odpowiadają na dzien dobry,
- Mama wkurwiona po powrocie z urlopu.
Miałem 15 lat.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Edit : troche zwierzenia, ale mysle ze warto napisac ; od dluzszego czasu mieszkam sam, mam kota i dwa psy. Mimo ze krzywda im sie nie dzieje i nigdy nie stala ( nawet sobie tego nie wyobrazam ), to po moich wybrykach alkoholowych i dziwnych napadach widze jak sie ode mnie odsuwaja. I to chyba boli najbardziej.
Tak wyglądał bilans moich chujowych akcji w ciągu ostatniego ciągu alkoholowego... Na szczęście 1,5 tyg trzeźwy jestem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.