Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Fuzja - 909
@Krrakerss
https://protestkit.pl/test-lsd/
Ogolnie polecam serdecznie candyflip , warto sprobowac chociaz raz .
Mam pytanie. Fajnie, jakby się wypowiedziała osoba mająca konkretną wiedzę lub własne doświadczenie.
Mianowicie jednego wieczoru chcę wziąć LSD (2 kartoniki), a następnego wieczoru MDMA.
Czy MDMA zadziała odpowiednio? Szukałem już info na ten temat, ale średnio mogę znaleźć odpowiedź na konkretnie takie pytanie.
Powtórzę się: MDMA na następny dzień po LSD, czyli realnie 24h po.
Przeniesiono do już istniejącego wątku — Catch
Także jako "specjalista" w tym temacie spoko, ja akurat jestem raczej abstynentem, ale nie pij za dużo, 50ug powinno wrzucić delikatną energię i poczucie humoru. Rozdałem dziesiątki "ćwiartek", właśnie 50ug zawsze. Wizuali raczej nie będzie, może jakieś lekkie smugi, ale nienachalna energia i uśmiech już spokojnie wejdą. O wiele lepsze niż XTC/amfa.
Zdrówka i promuj dalej taką zabawę :)
Czy u kogoś jeszcze (bo u mnie tak i wydaje mi się że to dość częste działanie) LSD spowodowało chęć pracy nad sobą i dało motywację do dbania o siebie?
Pytanie trudne, przy 1500mg depakiny chrono (kwas walproianowy/walproinian sodu) + pregabalina 225mg (gdzie odstawienie nie jest opcją), jaką dawek LSD dać aby wywołać "terapeutyczne" efekty, OEV ani CEV nie są celem. Chodzi głównie o osiągnięcie efektu o który pytam wyżej i innych.
Oczywiście spróbuję z mniejszą dawką najwyżej następna próba będzie z większą ale spytać nie zaszkodzi. Zamierzam zacząć próbować od kartonika 100, myślicie że będzie ok przy tych lekach czy dać więcej?
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.