Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Fuzja - 909
@Krrakerss
https://protestkit.pl/test-lsd/
Ogolnie polecam serdecznie candyflip , warto sprobowac chociaz raz .
Mam pytanie. Fajnie, jakby się wypowiedziała osoba mająca konkretną wiedzę lub własne doświadczenie.
Mianowicie jednego wieczoru chcę wziąć LSD (2 kartoniki), a następnego wieczoru MDMA.
Czy MDMA zadziała odpowiednio? Szukałem już info na ten temat, ale średnio mogę znaleźć odpowiedź na konkretnie takie pytanie.
Powtórzę się: MDMA na następny dzień po LSD, czyli realnie 24h po.
Przeniesiono do już istniejącego wątku — Catch
Także jako "specjalista" w tym temacie spoko, ja akurat jestem raczej abstynentem, ale nie pij za dużo, 50ug powinno wrzucić delikatną energię i poczucie humoru. Rozdałem dziesiątki "ćwiartek", właśnie 50ug zawsze. Wizuali raczej nie będzie, może jakieś lekkie smugi, ale nienachalna energia i uśmiech już spokojnie wejdą. O wiele lepsze niż XTC/amfa.
Zdrówka i promuj dalej taką zabawę :)
Czy u kogoś jeszcze (bo u mnie tak i wydaje mi się że to dość częste działanie) LSD spowodowało chęć pracy nad sobą i dało motywację do dbania o siebie?
Pytanie trudne, przy 1500mg depakiny chrono (kwas walproianowy/walproinian sodu) + pregabalina 225mg (gdzie odstawienie nie jest opcją), jaką dawek LSD dać aby wywołać "terapeutyczne" efekty, OEV ani CEV nie są celem. Chodzi głównie o osiągnięcie efektu o który pytam wyżej i innych.
Oczywiście spróbuję z mniejszą dawką najwyżej następna próba będzie z większą ale spytać nie zaszkodzi. Zamierzam zacząć próbować od kartonika 100, myślicie że będzie ok przy tych lekach czy dać więcej?
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.