Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 110 / 0
Wyjątkowo rzadko wchodzę na forum, ale właśnie schodzę z tripu na LSD :) :) Wchodząc w lato miałem trochę inne oczekiwania i zderzyłem się ostro z rzeczywistością, ostatni tydzień spędziłem już praktycznie w depresji, nie wychodząc z domu. Nawet zdarzyło mi się jednego dnia zapić te smutki, ale mocno czekałem na dzień dzisiejszy, miały być słuchawki/rower/las, zostały słuchawki na kwadracie z deszczem za oknem, ale 200ug i tak musiało wpaść, pewnie z 1,5-2h przepłakałem, aż wyszły ze mnie wszystkie te negatywne emocje, zrozumiałem czemu tak wyszło, nawet się uśmiechnąłem. A teraz po prostu nie mogę się doczekać kolejnego dnia :) Nie widzę w tej substancji żadnej magii, ale nic tak nie pozwala wejrzeć w głąb siebie, naprawdę przemyśleć wiele rzeczy czysto terapeutycznie i jak zawsze mówię: "nie ma bad tripów, są tylko lekcje", mnie osobiście LSD wyciągnęło z grubego gówna i mam do tej substancji wyjątkowy szacunek. Mógłbym się najebać z kumplem i jutro byłoby to samo, albo tkwić w złych myślach kolejne dnie, kwas przemielił mnie przez 2h jak szmatę, poszedłem pod prysznic i można żyć na nowo :)

Fuzja - 909

@Krrakerss

https://protestkit.pl/test-lsd/
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 2 / 0
Cześć, czy LSD zadziała tydzień po wzięciu Ectasy?
  • 920 / 164 / 0
Powinno działać. Może osłabić cześć efektów choć mocno nie powinno.
  • 1455 / 598 / 0
Z okazji urodzin wrzucilem mix 2 :lsd: + 1/2 :extasy: po godzinie , mocarne wizuale i zalewajaca euforia w miejscu gdzie zazwyczaj jest ten kwasowy niepokoj albo "gniecenie" . Morfowanie ksztaltow i zmienione rozpoznawanie wzorow - szczegolnie widoczne na puzzlach albo obrazach . Czuje sie rzeczywiscie cukierkowo na tym candyflipie - bardzo ciezko o jakies negatywne doznania jakby wlozyc rozowe okulary . Nie oznacza to wcale ze faza jest plytka ani bez duchowej otoczki , po prostu latwiej sie nawiguje . Lekka dezorientacja i niepokoj jedynie gdy zgubilem sie na spacerze w parku ktory znam na wylot . Gdy wyszedlem spadl cieply letni deszcz , zalozylem tylko kaptur i nie chowalem sie przed nim . Tuz przed zmrokiem usiadlem na schodkach , cisza przerywana co pare minut syrenami , pusta ulica a na niej ja . Latarnie razily rozszczepianym swiatlem a powietrze przesycone wilgocia ozonem . Wrocilem na chate i obejrzalem jeszcze The Cube - ciekawy film na prostym koncepcie escape roomu .

Ogolnie polecam serdecznie candyflip , warto sprobowac chociaz raz .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 920 / 164 / 0
Mi MDMA odbiera kwasowe myślenie. Wytrzeźwia trip. Może nie trafiam w czas z dprzutka emki
  • 4 / / 0
Witam wszystkich jako nowo-zarejestrowany dziś użytkownik (ale forum znam od wielu lat :)
Mam pytanie. Fajnie, jakby się wypowiedziała osoba mająca konkretną wiedzę lub własne doświadczenie.
Mianowicie jednego wieczoru chcę wziąć LSD (2 kartoniki), a następnego wieczoru MDMA.
Czy MDMA zadziała odpowiednio? Szukałem już info na ten temat, ale średnio mogę znaleźć odpowiedź na konkretnie takie pytanie.
Powtórzę się: MDMA na następny dzień po LSD, czyli realnie 24h po.
  • 1455 / 598 / 0
@PSXmaniac powinno byc dobrze jesli zachowasz kolejnosc (wazne!) . Zawsze wpierw psychodelik a potem MDMA (po niej bedziesz wyzuty z serotoniny na jakis czas)
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 10 / / 0
Sieeemanko, przychodzę z zapytaniem co sądzicie o połączeniu 50 uq kartona + jakieś alko (z 4 piwka) na rave/techno imprezkę. Da jakieś fajne efekty ? Dodam że nie chce być wystrzelony przez LSD, chce aby dawało backgroud w formie m.in. visuali. LSD już brałem ale nigdy w tak małych dawkach XD. Stąd zastanowienie czy będzie fajnie. Pozdro

Przeniesiono do już istniejącego wątku — Catch
  • 510 / 110 / 0
Bardzo fajne połączenie :) Co rok zwiedzam ok. 10 festiwali i 20-30 imprez techno, w zasadzie trochę zawodowo, jestem już nawet trochę znany z bycia "mordeczką, która zawsze ma wodę, jabłka i papiery" :)

Także jako "specjalista" w tym temacie spoko, ja akurat jestem raczej abstynentem, ale nie pij za dużo, 50ug powinno wrzucić delikatną energię i poczucie humoru. Rozdałem dziesiątki "ćwiartek", właśnie 50ug zawsze. Wizuali raczej nie będzie, może jakieś lekkie smugi, ale nienachalna energia i uśmiech już spokojnie wejdą. O wiele lepsze niż XTC/amfa.

Zdrówka i promuj dalej taką zabawę :)
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 319 / 5
Pytania mam dwa, jedno trudne na które jak zwykle nikt nie odpowie ale co tam, zapytam.
Czy u kogoś jeszcze (bo u mnie tak i wydaje mi się że to dość częste działanie) LSD spowodowało chęć pracy nad sobą i dało motywację do dbania o siebie?
Pytanie trudne, przy 1500mg depakiny chrono (kwas walproianowy/walproinian sodu) + pregabalina 225mg (gdzie odstawienie nie jest opcją), jaką dawek LSD dać aby wywołać "terapeutyczne" efekty, OEV ani CEV nie są celem. Chodzi głównie o osiągnięcie efektu o który pytam wyżej i innych.
Oczywiście spróbuję z mniejszą dawką najwyżej następna próba będzie z większą ale spytać nie zaszkodzi. Zamierzam zacząć próbować od kartonika 100, myślicie że będzie ok przy tych lekach czy dać więcej?
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.